Gå til innhold

Den massive skotråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er visstnok kjøresko når sålen fortsetter så langt opp, sånn at man kan legge hælen på gulvet i bilen.

 

Men ja, det ser rimelig ugly ut. Jeg synes Tod's har en del fint.

 

Øh, har du egentlig sett sko fra tod's? Man kan vel telle hvor mange loafers de har som ikke har knotter på hælen på en hånd.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Har Herring Torino, men synes de ble slitt så fort. Moccasiner er også jævlig for beina.

Sier han jeg har en følelse av går med sko med skinnsåler tilnærmet hver dag. :huh:

Av alle typer sko der ute vil jeg selv si mokasiner (som forøvrig skrives med kun én k på norsk, av en eller annen merkelig årsak) er av de mer behagelige.

Angående "kjøresåle" synes jeg det er like pent som det er praktisk. Det vil si, det er vel ikke direkte pent, men det ser ut som om det skal være der og ikke en feilslått designdetalj. Små knotter er i mine øyne penest, men kan ikke si jeg grøsser av sålene til Torino heller.

Lenke til kommentar

Som det virker som flere her driver på med prøver jeg å finne litt vår/sommersko. Jeg har allerde et par med Herring Torino. Båtskoparret mitt bl delagt mot slutten av forrige sesong, så jeg regner med at jeg kjøper et nytt par med Sebago Docksides. I tillegg tenkte jeg å kjøe noen sneakers, fordi det virker som om Jack Purcellene mine krympet i vask elns, slik at de er for små nå. Noen som har noe erfaring med Common Projects? Jeg lurte på å kjøpe de her.. Jeg har ogs sett litt på disse. Eller er det eventuelt noen som har en annen anbefaling av tøy/skinn sneakers i hvitt eller navy?

Endret av DexterMorgan
Lenke til kommentar

Som det virker som flere her driver på med prøver jeg å finne litt vår/sommersko. Jeg har allerde et par med Herring Torino. Båtskoparret mitt bl delagt mot slutten av forrige sesong, så jeg regner med at jeg kjøper et nytt par med Sebago Docksides. I tillegg tenkte jeg å kjøe noen sneakers, fordi det virker som om Jack Purcellene mine krympet i vask elns, slik at de er for små nå. Noen som har noe erfaring med Common Projects? Jeg lurte på å kjøpe de her.. Eller er det eventuelt noen som har en annen anbefaling av tøy/skinn sneakers i hvitt eller navy?

 

Tror det blir til at jeg kjøper Herring Verona og Loake Lincoln. Bruker ikke sneakers så det har jeg ingen formening om. :p

 

 

 

Hva med noe slikt? Vurderer disse selv:

 

 

 

Herring-Herring%20Verona-Navy%20Suede-4873-2580-1.jpg

 

 

Hvis du vil ha Penny loafers, synes jeg disse så fine ut:

 

 

Loake-Loake%20Eton-Brown%20Suede-1827-945-1.jpg

 

 

Eller hvis du har lyst på tassel loafers: whistle.gif

 

 

Loake-Loake%20Lincoln-Brown%20Suede-4106-2229-1.jpg

 

 

 

 

 

Lenke til kommentar

Hvorfor ikke bare bruke dem, og så vaske dem? :ermm:

Skjønner ikke hvorfor folk skal lage falsk patina på ting.

 

Mine jack purcells har jeg bare brukt som fyllesko en stund, de så ikke ut, og nå en håndvask senere så har de en fin patina.

 

Angrer litt på det da, for får jo ikke tak i dem lengre :realmad:

Den cap-en foran har blitt gjort om til gummi på canvasskoa nå, og de som er i skinn ser ikke like bra ut.

Endret av multisync
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Men det ser så tilgjort ut, somregel er det så lett å spotte fake patina, og da er jo halve poenget borte synes jeg da :p

Ta en løpetur i skogsterreng som sikkert er gode og gjørmete nå så får man ihvertfall en riktig patina, sandpapir tror jeg ikke kommer til å gjøre at det ser naturlig ut :ermm:

Lenke til kommentar

Vil ha en litt lysere farve på skoene om du skjønner, som om de skulle ha vært utvasket. Gjørme hjelper ikke helt til der. Hadde vært litt spennende å prøve å stenvaske dem og se hvordan resultatet hadde blitt. Om det går til h* kjøper jeg bare noen nye og bruker dem til de blir slitte.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...