Gå til innhold

Tråden om solarium. OPPDATERT 28.01.08


Anbefalte innlegg

Jeg har en eldgammel wolf seng tror jeg! Står vartfall Wolf på røra :p Der er det forma så du får lys på sidene av hoftene også.

Var den formen jeg tenkte på, ja. Vil tro at man ikke får skille da, men er nok vondere å ligge i en slik seng i lengden, vil jeg tro.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hvordan er det med fuktighetskrem egentlig.. Blir huden i ansiktet avhengig av det dersom man først begynner, eller er det null problem å slutte med det igjen?
Det kommer helt ann på hvor fet hud du har. Har du fet hud (altså stor oljeprod.) eller blandingshud (som jeg har), så er det viktig med en god ansiktsvask, men mindre til ingen fokus på fuktighetskrem. Jeg klarer meg fint uten fuktighetskrem, men bruker det likevel (helst uten olje, om du har fet hud burde du velge en fuktighetsgel). Har du tørr hud er det vel som du sier ja, lest om flere eksempler der det er tilfellet. Man kan nok slutte, men ser ingen grunn for å gjøre det. Er jo tydelig at kroppen vil ha fuktigheten om den blir "avhengig" av det.
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hei, har enten blidd for mye solbrent, eller fått en hudskade, kan noen hjelpe meg?

Har fått et slags mønster nederst på magen og oppigjennom sidene, som en børskurve går den nesten..

 

Brukte Baby olje her engang jeg tok sol, det skjedde etter dette... Har gått ca 3 mnd men jeg ser enda skillet, kan det bare være ujevn soling? Hudskade? Hvordan skal jeg gå fram for å ordne dette? :(

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Flere som har det problemet at ansiktet mister og får farge treigt? Vet det skal være slik, men det er fryktelig irriterende. Jeg bruker max. ansiktssol nesten hele solingstiden. Hadde ikke sola meg på ca. 1 mnd, og nå henger ansiktet veldig etter :(

Tok 28 minutter ca. (var nye rør, så er anbefalt med kortere solingstid da). Mulig jeg tar for lenge hver gang? Sola meg rett under 20 ganger på 4 mnd.

Endret av deu
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...