Gå til innhold

hva er det morsomste noen har sagt i en skoletime?


Nixax

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-XHLacM
Merksnodig spørsmål han fikk av sensor..

8859977[/snapback]

Kanskje sensor spurte om dette fordi han så at personen ikke lå så veldig høyt oppe på skalaen. Bare slik at han fikk noe han i hverfall kunne svare på.

Endret av Slettet-XHLacM
Lenke til kommentar
Merksnodig spørsmål han fikk av sensor..

8859977[/snapback]

Kan sensor spurte om dette fordi han så at personen ikke lå så veldig høyt oppe på skalaen. Bare slik at han fikk noe han i hverfall kunne svare på.

8860487[/snapback]

Og det hjalp jo :p

Lenke til kommentar
Idag hadde vi rappkjeft i siste time, også var emnet klesmerker på A også sier den ene "Adidas" , det var jo selfølgelig riktig. Også sa han som ikke sa "Adidas", "Jeg holdt på å si anal"

 

Også jeg ropte ut, "Analidas"

8860136[/snapback]

Vi spelte rappkjeft engang, og da hadde vi tvprogram på U, og en kompis sier "Utenriks!" :w00t: Og jeg bare: "Nei, det heter URIX" :hrm: og setter meg tilbake for å tenke videre :hmm::p . Så kommer en annen kompis "Ehm, Urix?" Han fikk så klart riktig da :nei:

Endret av latter17
Lenke til kommentar

I en engelsktime sitter en i klassen og hører på musikk med headset og walkman-mobil, også spør den eldre lærerinnen: «Hva er det der», og peker på mobilen hans. Så svarer han: «Itz a trinket, and if i clikz thiz button it cumz in my earz»... Ganske morsomt når man er der og han svarer helt seriøst.

 

Også i sam.fag, så hadde vi grupper på to og to. Og den ene gruppen hadde missforstått det læreren sa til dem under forbredelsen, så læreren rettet på dem. Og den ene ble da litt oppgitt, og sa: «Det var jo ikke det du sa i sted!». Læreren: «Du fikk nok ikke med deg hva jeg sa til slutt.». Og da svarer han andre, som er den samme som i den andre fortellingen: «Helt til slutt sa hun nemmelig at hun bare tøyset.». Hele klassen lo godt da. Kanskje ikke like morsomt derom man ikke var der...

 

Sam.fag læreren vår er ca. 30 år eller noe i den duren. Og hun er i fra Bosnia, og fortalte da om hvordan det var da hun flyktet fra Bosnia osv. Og når hun da har snakket en stund, så spør en i klassen: «Var det første eller andre verdenskrig du var med i?».

 

På grunnkurs, så spurte læreren en elev som snakket veldig mye om han var Bergenser. Og da spurte en annen elev: «Er bergensen en sykdom?»

 

Samme lærer og elev på slutten av GK elektro i fjor.

Lærer: «Hva er dette?», også holder han opp en kontaktor. Kontaktor er nesten det eneste vi hadde lært om i det faget. Så han pekte på en elev, men han sa han ikke viste hka det var. Så fortsetter læreren med: «Navnet begynner med 'k' og slutter med 'ontaktor'.» Og dan greide enda ikke å huske hva den het.

Lenke til kommentar

På vei til skolen så jeg en i klassen min (dude1) bære på noe motor-greie. Senere ved dataene spurte dude2 meg om jeg hadde sett dude1.

 

Jeg: Jeg så han der borte bærende på en sånn coil eller hva det er for noe.

dude2: Det er ikke en coil, det er en eksospotte!

 

dude1 kommer noen minutter senere...

 

dude1: Kom og blås i coilen min.

Jeg: Nei

dude1: Jo.. Blås, så skal du få høre musikk!

dude3: Ja, blås i trompeten til dude1!

 

*alle ler unntatt dude1* :!:

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Dette er noko eg har høyrt frå nokon i klassen min:

 

Det var ein på ein annan skule som (om eg husker rett) var ved ei strand eller basseng, husker ikkje kva det var, men han hadde sett på ei i klassen hens og hadde fått ståpikk. Han prøvde selvfølgeleg å skjule det ved å 'trykkje' lillemann ned. Då var den nokon som spurte kva han dreiv med eller om han hadde ståpikk, husker ikkje heilt. Då hadde han svart: "Det er ikkje min feil at <hennes namn> har so store puppar!"

 

Då eg høyrte dette lo eg godt. :!:

Lenke til kommentar
Heh.. Husker tilbake til ungdomskolen hvor vi hadde litt norsk grammatikk. Kanskje det var nynorsk..

 

Lærern bruker eksempelet: "Ole ligger på sofaen å drar seg."

 

Det var uansett et eksempel på dårlig grammatikk. ;)

 

EDIT: Bedre nå?

Endret av magnus90
Lenke til kommentar

Bra den, Armageddon.

 

Ein i klassen min snakker høgt om alt. Ein gong husker eg han sa med tydelig "imponert" ( <-- med mangel på betre ord) røyst: "<Namnet på eine kompissen hans som går i 10.> haå kondomar i lommeboka!!" Eg klarte å holde inne latteren. Kva er det som er so farleg med det? :rofl:

Lenke til kommentar

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
Heh.. Husker tilbake til ungdomskolen hvor vi hadde litt norsk grammatikk. Kanskje det var nynorsk..

 

Lærern bruker eksempelet: "Ole ligger på sofaen å drar seg."

det var uansett et eksempel på dårlig grammatikk.... ;)

 

det var uansett et eksempel på dårlig grammatikk.... ;)

8993687[/snapback]

Læreren skjønner ingenting å ler med..

 

Siden du først er inne på det, så er du ikke så aller værst selv heller. :)

 

Edit: Quoting er noe tull!

Endret av Quayle
Lenke til kommentar

Jeg er altid litt frekk(eller jeg var) ble ferdig med siste året på grunnskolen iår. begynner på videregående til høsten nå. har skjerpa meg da. men jeg lo som bare faen. og det gjorde resten av de som var der.

 

i min klasse var vi ca 5 stykker. så hadde vi en lærer som er vikar. eller hun driver å utdanner seg til lærer. vi hadde henne ofte som vikar. så var klasserommene delt opp i 2. 8 & 9 klasse i et rom og 10 klasse i e et. så jeg gikk i 10 da. så var alle i klassse rommet bortsett fra hun ene jenta. altså vi var 5 i klassn. 2 jenter og 3 gutter.

 

så er alle vi bortsett fra hun jenta som ikke er der VELDIG tynne. hun er smellfeit da. hun veier 200 kg :ph34r: ille men ok.

så var jeg veldig frekk før. og så satt jeg og de 2 guttene i klassn min å pratet om hun og snakka litt sånn "dritt" og sånn om henne og tykke folk.

 

og hun vikaren kommer inn i rommet og smiler. (hun er ALTID glad(jeg skriver det på dialekt, blir mye bedre da, er fra nordland jeg da)

 

så spørr vikaren: Ja, ka dåkk jær?

så roper jeg: Vi prata om feite folk, sånn som ho vibeke(hun er den tykke jenta på 200 kg ) da begynner de 2 guttene i klassen min å le. jeg trodde de skulle daue av det jeg sa. vikaren begynte også å le, det var det værste. så kommer hun jenta plutselig inn da vi nesten hadde sluttet å le. da ler vi alle sammen ENDA mere. vikaren også. hun bare gikk ut. hun klarte ikke å la være. så hun gik :!: :!:

Endret av 1915
Lenke til kommentar

Ting som jeg i det siste har hørt på skolen er folk som sier til meg "Faen så langt passord du har da" når jeg logger inn. Er snakk om cd-keyen til min til Windows. Består av en rekke på 25 tegn bestående av tilfeldige tall og bokstaver.

 

Sier ikke passordet her på et forum. Det gjør det mindre sikkert og i tillegg bryter det mot forumets retningslinjer om piratkopiering. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...