Jump to content

xitimes864

Medlemmer
 • Content Count

  41
 • Joined

Community Reputation

4 :)

Recent Profile Visitors

503 profile views
 1. Har alltid tenkt at når man tar ut pengene fra brokeren så må man betale skatt av det man tar ut. Kan være at jeg tar feil.
 2. Hei! Er det mulig å forskyve et ingeniøremne? At jeg da tar ingeniøremnet i 5.året sammen med masteroppgaven? Jeg fikk vite at det er obligatorisk fjerde året, og lurer på om det er mulig å ta det i femte året istedet. Takk på forhånd!
 3. Takket være GME har jeg fått kjøpt noen billige aksjer (kan si at de var på salg haha). Fikk flippet GME litt, men tjente ikke mye på det da jeg kjøpte bare 1. Siden det er så volatilt så kan man enkelt selge det for 10$-30$ profitt hver gang.
 4. Hvordan vet folk at Melvin/Citadel ikke har lukket sine short posisjoner? Hva om egentlige shortsqueezen er om en måned? Ingen har peiling på når det kommer til å ta av, så bare lurer. Samtidig så er jo ikke 120% shortet av bare et selskap... 🤫
 5. Hvor lenge kommer folk til å holde GME aksjene sine? Problemet er at det er normale folk som har blitt slept inn i denne krigen, og etterhvert vil folk droppe ut hvis det ikke shortsqueezes. Hvis det kommer nye tiltak om kjøp og salg av GME kan det bli veldig stygt...
 6. Er sikkert det ja. Ser ut som det går oppover igjen.
 7. Du må bare huske å være tidlig ute. Sjekk hvor fort de byttet fra GME til BB, de smarteste tar profitt mens andre blir værende stuck på de gamle aksjene.
 8. Ja, alle aksjene tok en hit for en time siden. Nesten alt var nede med 5-15%. Helt sykt! Fikk du solgt på 150$?
 9. Nice, takker! Forresten, hvordan ser du om en aksje er "oversold"?
 10. Hvor mye har du investert på GME og hvor mye er du opp med? xD
 11. Tusen takk for grundig svar! Veldig erfaringsrikt, og jeg skal ta med dette videre i livet. Gjorde litt vondt i sjela når du sa reddit og stockwits er for amatører, men godt å få det avklart. Jeg tar ikke alt som blir sagt på reddit og stockwits seriøst, men det er ofte noen få personer som gir grundige svar på hvorfor en bør investere i kompaniet etc. Det som er bra med reddit og stockwits er at det gir deg en indikasjon på om aksjen er "hyped" eller ei. Det som får en aksje til å gå opp, som jeg i det siste har sett, er jo hvor mye "hype" det har rundt seg, hvor mange som følger med på aksjen og omtalen rundt det. Godt eksempel på dette er jo NNDM. Jeg kjøpte meg inn på NNDM når den var på 6$ og allerede da var det mye snakk om aksjen på stockwits og yahoo. Selv tenkte jeg det var risky bet, da selskapet hadde bare en omsetning på 5m$, som er lite... Nå er den på 14$, selv etter flere runder med "offerings". Den blir fortsatt "hypet" på reddit og stockwits, men har solgt meg ut derfra da det er vanskelig å si om prisen er forsvarlig, men den fortsetter å gå opp. Det kan godt være en lucky bet fra min side, men jeg tenker jo at "hype" har noe å si for aksjeprisen.Et bedre eksempel er jo GME. Men igjen, tusen takk for svaret da jeg lærte noe nytt!
 12. Oisann, sendte dem en mail i går angående gratis aksje.... Leser du ofte grundig igjennom deres eller andre nettsiders "Policy"? Og forresten, siden stockwits er ikke et sted man bør hente tips fra, kan du gi meg noen tips om nettsteder jeg kan få aksjeinfo om? Jeg går ofte på bloomberg og leser derfra, ellers yahoo news. Ellers er jeg aktiv på reddit og stockwits. Har hjupet meg mye med hvilken aksjer jeg skal kjøpe, men som sagt er det mange amatører der (er ikke på noen måte profesjonell aksjetrader).
×
×
 • Create New...