Jump to content

DemoniZer

Medlemmer
 • Content Count

  2879
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hei! Kaffebaronen her ;D

 2. Hei! Kaffebaronen her ;D

 3. Jeg ser at G.Julius fortsatt er aktiv i tråden. Dessverre datt jeg ut grunnet skifte av jobb og litt slikt i februar. Tenkte å stikke innom tråden og si hei til alle de gamle kjente her inne. Dere er savnet :-)
 4. Jeg er en teknikerne som jobber med Cinet-maskiner. Det er virkelig leit å høre at det har tatt så lang tid med din maskin. Grunnlaget vet jeg, det kan jeg alternativt ta med deg privat om det er ønskelig. Gi meg en liten PM, så kan vi ta det videre der om det er ønskelig. Du kan også sende meg en e-post om du vil. Sender deg e-posten min på PM.
 5. Nå har også artikkelen til HW følgende setning: «Harddisken har et noe uvanlig design med krom i begge ender, og man kan velge mellom fargene rød og sølv.»
 6. «In many American coffeehouses, a café au lait is simply a latte with strong drip brewed or French pressed coffee substituted for espresso, though a French roast or similarly dark coffee may be the base of the beverage. In the US they thus serve both caffè latte and café au lait as two different coffee beverages, and define them as such while this is not so in Europe, except in the German variation of the drink, Milchkaffee ("milk coffee") which in Germany is served side by side with the espresso-based caffè latte (which in addition is sometimes called café au lait to add to the confusion» Hentet fra engelsk wiki.
 7. Jeg må nesten spørre om du brukte melk med jordbærsmak, den hadde et veldig rødskjær i seg.
 8. Hold koppen med tørkepapir eller noe slikt f.eks. Ikke bruk klut eller noe rundt for å kjøle ned, da kjøler du bare ned drikken og den smaker mindre godt.
 9. Joda, det kan kanskje stemme. Bare har hørt litt for mange ganger slike setninger som: - «Jeg er så lei av å lage latte hele tiden!»
 10. Det er slikt som kommer med jobben. Jeg foretrekker å drikke kaffe, ikke lage den. :-)
 11. Heisann, Jeg har et problem vedrørende macro i MS word/excel 2003. Har i begge programmene forsøkt å lage noe veldig enkelt. Uten hell. Det som skal gjøres er følgende: En håndscanner benyttes til å scanne et serienummer. Dette skal inn i et dokument og printes ut. Dokumentet har jeg i word, men ikke i excel. Tenkt løsning: Dokument åpnes, du blir «promptet» og spurt om serienummer. Du scanner inn serienummer og scanneren trykker og automatisk enter etter at ting har blitt scannet. (Det har jeg fikset allerede) serienummeret som blir scannet kommer inn i slutten av dokumentet og det hele blir printet ut. Til dere som kommer med vittige kommentarer som f.eks «Det er jo bare å scanne, så trykke 'ALT + P'» -Ja, det er det. Men det skal gjøres enda lettere, da det er snakk om et veldig stort kvantum. Håper på gode raske svar. Jeg har dokumentet om noen skulle ønske å se på det. Jeg har og litt div kode.
 12. Drikker deg full, som i beruset? Andre som har prøvd litt kraftig kakao med en shot av espresso? NYDELIG
 13. Strålende folkens, gleder meg til å høre hva dere syntes. Jeg for min del, syntes det er en helt grei kaffe, lukter like godt som den smaker.
×
×
 • Create New...