Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Så nettopp siste episode av Hannibal, helt fantastisk finale. At denne serien blir kansellert er intet mindre enn en skandale, en av de beste seriene som er laget noensinne! Mads Mikkelsen er helt rå i den, alle egentlig.

 

Hele serien er visuell pornografi, og har generelt en helt rå stemning.

Endret av Wilshere19
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Spørsmål angående Narcos

 

 

Jeg har sett hele sesong 1, men lurer på noe:

 

 

 

Jeg kan dessverre ikke historien til Pablo Escobar noe særlig, så hva vet ikke hva som skjer etter at han rømte fra fengselet. Det jeg lurer på er hvorvidt det blir en sesong 2 og hvorvidt den har noe substans iforhold til virkelige hendelser.

 

Jeg ble overrasket at han klarte å rømme, men han klarte sikkert det, siden de hadde fluktveier osv. Men, jeg var sikker på at serien skulle avsluttes etter den tiende og siste episoden.

 

Uten å få historien (som jeg ikke kan noe særlig) ødelagt (og da leve i spenningen), så håper jeg på 2 "ja/nei" svar på følgende:

 

1) Blir det en sesong 2?

 

2) Det er korrekt etter historiens faktiske hendelser at Pablo rømte fra fengselet (og altså ikke noe de "fant på" for å eventuelt lage en sesong til)?

 

3) Er det nok historie i Escobar sitt liv til å flytte en sesong til?

 

 

Takker for svar!

 

 

 

Synes serien var latterlig bra, forresten!! :w00t:

Lenke til kommentar

Spørsmål angående Narcos

 

 

Jeg har sett hele sesong 1, men lurer på noe:

 

 

Alt som blir fortalt av voice-overen til Murphy er trukket fra DEA-agenter som jobbet i Colombia og for å ta/etterforske Escobar. Enkelte scener ellers er ikke basert på ekte hendelser. Og ja, det som skjedde i slutten av sesong 2 med Escobar skjedde i virkeligheten. 

 

Det er ihvertfall en sesong til med historie rundt Escobar, 2 vil jeg tro kan bli å strekke det litt ,men det er mer med tanke på hvordan serien gikk framover i tid i sesong 1.

 

Spørsmålet blir så videre om serien ender med Escobar. Det var flere "Narcos" enn bare Escobar. Mye problemer etter Narcos. En del fremdeles i dag. 

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Da er jeg ferdig med Mr. Robot på mindre enn en uke. For en serie! Gleder meg allerede til sesong 2. 

 

Next up blir antalig Humans før jeg plukker en av seriene som har premiere nå i høst og som jeg kan se hver uke. Samtidig tenkte jeg å binge en humorserie. Parks & Rec, Trailer Park Boys eller Louie. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   1 medlem

×
×
  • Opprett ny...