Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

1 time nå så skal jeg på Jimmy Kimmel Live :D

 

Aaron Paul som hovedgjest. Regner med det blir en del prat om nye sesongen av Breaking Bad.

 

Edit: back from JKL

 

OMG så epic det var. Innspillingen tok ca 3 timer. Først 30 min hvor produceren pratet om showet, regler under innspillingen, hvordan vi skulle oppføre oss, hvordan vi skulle le og når vi skulle klappe.

 

Vi øvde faktisk på latter og klapping. As fake as you can, and as loud as possible.

Likte vi ikke vitsene skulle vi bare le enda høyere :p

 

Så kom Kimmel inn. En del forspill, pratet med oss i publikum, stilte litt spørsmål, testet utstyr, køddet med ansatte. Pratet litt med Guillermo som hadde vært på ferie hos bestemora osv. Gjorde litt småting ut av det.

 

Begge gjestene var underholdende. Kjekt å høre på. Ting gikk veldig fort unna, og det var en fin flyt på det hele.

Så under siste "pause" så ble vi bedt om reise oss og spurte ut til band scenen. Der stod det ushers å fordelte folk rundt. Noen fikk stå med scenen, andre måtte stå langt bak i rommet.

Når jeg og brodern kom frem så fikk vi beskjed om å gå frem til scenen...... :roll:

Så jeg stod heeelt fremme. Plutselig oppdaga jeg at Aaron Paul står ved siden av meg :p Morrosamt.

Jeg håper så inderlig at jeg ikke fikk spesielt mye tvtid. :ph34r:

 

Phew, mye på en gang her. Måtte bare få det ut. Adrenaline buldrer enda. Var rett og slett awesome.

Anbefaler alle å få med seg en innspilling om de har muligheten for det.

 

Edit: Aaron Paul hadde også tatt med seg sesong 3 av Breaking Bad som alle gjestene fikk på vei ut. Kredz.

 

 

Var på JKL selv i fjor. De skulle også ha en gratiskonsert med Usher etterpå, men den ble avlyst. Ikke at jeg ble lei meg for det. Showet var ok nok det.

 

Det var morsomt med introen, der vi måtte reise oss opp, klappe og juble alt vi kunne.

 

:hmm: Gode tider.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvor i satan får en tak i sesong 2 av Sons of Anarchy på Blu-Ray? Jeg har sesong 1 og fant sesong 3, men finner ikke sesong 2 noe sted (iallefall ikke under 40$).

 

Edit: Samme gjelder Breaking Bad. Jeg vil ha den på Blu-Ray, men finner bare feil region til en brukbar pris.

Endret av Lakus
Lenke til kommentar

Fuu...Conan er ikke klisjéprega like mye som Kimmel.

Holder meg til Craig Ferguson og Howard Stern jeg.

 

Ferguson blir så masete med den blanding av amerikansk og skotsk han snakker. Han er grei, bedre enn Kimmel, Leno, og Letterman. Men Conan slår han sannelig ikke.

 

Howard Stern blir ikke det samme. Howard Stern er på radio, og har bare innimellom et par opptak. Han driver ikke med det samme som de nevnte. Stern har også en del streker han kan gå over iforhold til de andre og. Bare fordi hans gjester viser pun-tang og banner så mye gjør ikke showet hans bra.

Lenke til kommentar

Nei, det ser ikke ut som det er lett å finne - Har du spurt om noen av de norske butikkene kan få tak i? :) Vet de har hjulpet meg noen ganger med ting som ikke er i deres sortiment.

Det er noen norske sider som har dem, men til rundt 400 kroner per sesong er de 100% uaktuelle.

Lenke til kommentar

Du takler ikke trynet til Kimmel, men du takler trynet til conan?

Jeg skjønner ikke hva folk syns er så morsomt med han, han er bare en klisje.

To vidt forskjellige tryner. Conan overgår glatt Kimmel, ikke minst hva angår originalitet og karisma.

Skjønner hva du mener, men jeg synes det er det som gjør at han er så himla irriterende.

Lenke til kommentar

Yes, FX har annonsert datoene på seriene kanalen sender til høsten.

 

Sons of Anarchy, tilbake torsdag 6. september med en 90-minutters sesongstart.

 

It’s Always Sunny In Philadelphia, tilbake torsdag 15. september. Se opp for Lance Reddick fra Fringe som gjesteskuespiller i sesongstarten, og en feit Mac.

 

Nye dramaserien 'America Horror Story' med Connie Britton (Friday Night Lights) som nylig med nominert til Emmy er med. Sammen med blant annet Denis O`Hare fra True Blood og. Mer om serien.

 

The League tilbake 6 oktober. Archer får en spesiell 3 ukers sesong 15 september.

 

 

Seriefinalen til Rescue Me sendes 7. september. Sesongfinalene til Louie og Wilfred sendes 8. september.

Endret av Maury
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Modern family er desidert den beste komiserien som er nominert, og sesong 2 er enda bedre enn sesong 1, som var fantastisk. Herlig å se at en serie som faktisk byr på kvalitetskomedie kan gjøre det godt, og ikke bare latterboksfadeser.

 

Da må du være den eneste jeg har sett som har likt sesong 2 mer enn sesong 1. Selv hos kritikerne så er sesong 2 langt ifra sesong 1. Ikke ser jeg sesong 2 får like ståhei som sesong 1 fikk heller.

 

Som stor fan av sesong 1 så synes jeg sesong 2 er noe direkte søppel, nesten. Det er ikke noe i nærheten av det serien leverte i sesong 1, og etter nyåret så sank serien veldig i kvalitet. Eneste episoden som var på nivå med sesong 1 var episoden "Manny Get Your Gun".

 

Serien er langt ifra noe kvalitetskomedie i den helsetilstanden serien er i nå. Hvorfor noen mener dette er en kvalitetskomedie skjønner jeg ikke. Såklart, du kan være av den typen som forguder The Big Bang Theory som i mine øyne er noe hvertfall er søppel blitt.

 

Hele sesong 2 av Modern Family var nesten som å sitte å le av en fyr som faller ned en trapp; Gøy når du ser det første gang for et år siden(hvis du ler av sånt). Men ikke gøy når du ser det samme nå. Altså jeg er ikke personen som kan le av en simpel ting flere månder eller år etterpå.

 

Modern Family hadde en elendig andre sesong av flere grunner liksom. Den største er at det var ingen karakterutvikling; karakterene var statiske og todimensjonelle - Claire er en naggy bitch, Phil er dum som et brød, Cameron og Mitchell er feminine homoer (for å ikke nevne det at Cameron er feit), Jay er gammel og cranky, Gloria er dum, deilig og snakker dårlig engelsk. Slik var det hele sesongen og det ble repetitivt etterhvert. Til og med handlingene ble resirkulerte - Cameron kledde seg ut som Fizbo nok en gang, Phil som Clive Bixby, etc. Dette sammen med det faktum at spøkene ikke var like gode, medførte en betraktelig nedgang i kvalitet. Det eneste lyspunktet i serien var ungene som fikk mer å gjøre i sesong 2, som bidro mye til de komiske høydpunktene. Altså Ed O`Neil var såklart god i sesong 2, men han var langt ifra excellent. Men de andre var virkelig på bånn, grunnet hva disse elendige forfatterne serien har skrevet til dem.

 

Humoren fokuserte mer på slapstick som kanskje var mer attraktivt for den gjennomsnittelige amerikaneren som ser Two and a Half Men hver eneste uke, enn serie som håpte på en ny versjon av Arrested Development. Ikke bare det, men med fokus på gjesteskuespillere førte også til at serien var desperat etter å bli større og mer kommersielt attraktiv.

 

Et godt eksempel på dette var den forferdelige gjesterollen til James Marsden og den andre episoden med Shelley Long som moren til Claire og Mitchell.

 

Å si at Parks And Recreation sesong 3 er dårligere enn sesong 2 av Modern Family blir bare så feil på mange sider. Faktisk den som har levert best hos kritikerne i år av de nominerte, og en serie som har levert bedre enn alle komiserier i år bortsett fra Louie og Curb som ikke enda er ferdigsendt for sesongen. Av min mening, og de fleste jeg hvertfall bryr meg om en mening ifra mener også Parks And Recreation S3 var herlig.

 

Til og med The Office US hadde en bedre sesong enn Modern Family i år. Å The Office har ikke vært en så veldig god serie de siste sesongene. Til og med den fortjener mer Emmy-ros eller priser enn Modern Family. Emmy`ene er jo helt klart latterlige blitt. Når en serie som "Harry's Law" nå har like mye nominasjoner som "The Wire" fikk gjennom alle de .

 

Parks And Recreation har gode karakterutviklinger. Veldig lite resirkulert matriale å by på; Det har de har brukt fra tidligere er enten resirkulerte vitser som at alle elsker den lille heste Lil` Sebastien, eller Jerry er feit og dum. Ting som faktisk fungerer å resirkulere så lenge det ikke blir brukt for mye, som Modern Family har gjort denne sesongen.

 

Ron Swanson (Nick Offerman) regjerer jo fremdeles som en av sesongens sterkeste komi-karakterer, og samtidig har Parks med seg en rekke gode karakterer i serien. Jeg har ikke sett noe Emmy-snub liste uten Ron Swanson, bortsett fra hva disse 13årige jentene som ser Supernatural har skrevet eller disse kritikerne som har en tragisk jobb som å sitte å skrive recpas av Law And Order: Special Victims Unit eller reprise-recaps av Buffy The Vampire Slayer.

 

De fleste er faktisk gode karakterer i sesong 3, flere klasser/hakk ovenfor hva de fleste på Modern Family har blitt på den samme tiden. Andy (Chris Pratt) som jeg hata i sesong 1 har blitt forbedret i sesong 2 og 3. April Ludgate (Aubrey Plaza) og Tom Haverford (Aziz Ansari) forsetter å bidra godt.

 

Sesong 3 av Parks And Recreation er noe av de beste komedie-sesongene gjort de siste 5-6 årene når det kommer til serier som ikke sendes på kabel-tv.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...