Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Gud, som om ikke Heroes kopierte X-Men nok fra før så har det blitt lagt på en ekstra dose i Heroes: Reborn også. Med sine historier rundt nye mutanter som får krefter som ble omfavnet av de med erfaring, mutant virus, mutant forfølgelse / eksperimentering, en sinnsforvirret mutant ute etter å ta mennesker og mutanter o.s.v. virker det bare som at Tim Kring & Co har tatt blåkopieringen videre med maskerte "superhelter" og vanlige mennesker som går etter "mutanter". Hvor lenge til er det før vi får Sentinels også?

 

 

Heroes: Reborn får meg til å huske hvor papirtynne og idiotiske mange av karakterene og historiene i Heroes var. Virker veldig ofte som de forsøker å lage serien billigst mulig. Actionsekvensene kommer fram noe veldig klumsete, og med tanke på hva The Flash og Arrow, som har rundt det samme, eller mindre budsjett gjør så virker det veldig utdatert.

 

Heroes: Reborn er ikke noe påminnelse av hva som kunne vært bra eller kanskje var greit med Heroes, det er en stor påminnelse av hvor dum seriens bitre slutt var. 

Og hvor elendig er ikke Zachary Levi som skurk? Usj..

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Heroes var en av de seriene jeg likte veldig godt da det gikk sist. Det vil si begynnelsen! Etter hvert som tiden gikk så ble serien dårligere og dårligere og det hele ble toppet med en idiotisk avslutning.

 

Jeg kommer nok til å sjekke Heroes Reborn, men merker nå at forventningene mine ikke er spesielt store lengre. Hadde håpet de skulle ta det beste fra Heroes og bygge videre på det.

 

Noen som har sett på Blindspot eller Limitless? Verdt å sjekke ut?

Lenke til kommentar

Noen som har sett på Blindspot eller Limitless? Verdt å sjekke ut?

 

Piloten til Blindspot var kjempekjedelig, men liker casten godt. Så kanskje jeg gir serien en sjanse senere en gang. Det er den mest suksessfulle nye dramaserien i år så langt på de store kanalene i USA, med manusordre klart allerede etter en episode var sendt.

 

Limitless hadde en grei pilot, men skeptisk på hvordan serien fungerer videre som en serie. Det er et tilfelle hvor piloten ikke er helt klar om det fungerer som en serie i helheten.

 

The Player med Phillip Winchester (fra Strike Back) og Wesley Snipes var grei popcorn-action, selv om jeg fant hovedplottet litt unødvendig komplisert er det litt uvanlig (som kan kanskje bli positivt videre, eller ikke). Skal ihvertfall sjekke ut episoden med Eric Roberts som kommer snart.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...