Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Merker det er litt weird å komme tilbake til tv-hverdagen etter 2 uker i og rundt Roma i Italia. Italia er et land som virker redd for engelsk, nesten som at noen har fjernet seriens innvoller føltes det ut som når jeg så Homeland med italiensk dubbing.

Men har fått sett noen episoder av BoJack Horseman denne sesongen. Så fantastisk serie som er altfor undervurdert. Blandingen av komedie og drama i animert form er noe som kan gå veldig dårlig vei, men serien viser nok dybde og optimisme at det skinner igjennom. En av de beste Netflix-seriene hvor Netflix faktisk gjør noe veldig originalt som ikke føles ut som et forsøk på å herme etter noen andre. Ikke det at Orange is The New Black og Bloodline er uoriginale (liker dem begge ganske godt), men de er også mye mer gjort før liksom enn BoJack Horseman.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

De episodene jeg har sett synes jeg er morsommere enn filmen. Det er klart at Showalter og Wain har omfattet det absurde på en måte det fungerer, uten å bli altfor mye av. Der Arrested Development sesong 4 skuffer er First Day of Camp en solid måte å følge opp filmen på. Noen flotte nye tillegg, spesielt Jon Hamm. 

Lenke til kommentar

Problemet med Netflix-serier generelt er at de har for lange sesonger egentlig. 

Jeg liker foreløpig det jeg har sett av Narcos som kommer i slutten av neste måned. Ikke perfekt, men etter den første litt trege episoden så begynner serien å komme i form. Lite Pedro Pascal fra Game of Thrones i den første episoden, fordi den ligger hovedfokusen over til Pablo Escobar (Wagner Moura) og den amerikanske DEA-agenten (Boyd Holbrook). Det er i episode 2 starter å fleske ut karakterene i en positiv forstand. Spent på å se hvordan serien vil gå videre. 

Lenke til kommentar

Du sier vel noe der. I praksis har jeg følt det motsatte problemet, at når sesongen er ferdig skulle jeg ønske det var mer. Men igjen, om det ikke var dratt ut så kunne de fått plass til mer handling på samme antall episoder og dermed fikset det problemet. Mulig det er det du tenker på.

 

 

Har ikke lest så mye om Narcos, men skal sjekke den ut når den kommer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...