Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Jeg henger bak i alle tv-seriene som går på tv idag. Hvorfor? Militæret. Uansett befalsskole du ender på blir det ikke mye fritid til slikt de første seks månedene ihvertfall. Etter dette går de fleste inn i en vanligere tjeneste, ofte med vanlige dager (0600-15.30). Altså fritid på ettermiddagen. Ender du opp som vaktsoldat eller på båt blir det dog mye tid til overs.

 

Men nå skal jeg endelig få sett det jeg mangler av community!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ender du opp som vaktsoldat eller på båt blir det dog mye tid til overs.

 

 

Hva fartøy angår er det veldig avhengig av hvor og hva man tjenestegjør som. Mine menige hadde 6 timer av, 6 timer på. Når det endelig var fritid, gikk den med til festing.

 

Det er nok mest på rene vakter man kan få tid til å se mye fint, om man da er den som styrer fjernkontrollen :)

Lenke til kommentar

Claire Danes er jo herlig som Carrie, en ustabil person som hovedkarakter i en slik serie er veldig uvanlig, og det fungerer bra. Spesielt sammen med Damian Lewis som spørsmålstegnet Brody. Skjønner ikke irritasjonen din, da prestasjonene til de begge er bra.

 

Kan jo også hende at du heller ikke ser på serien slik som vi andre gjør, og kanskje ikke faller innenfor gruppen som burde investere tid i en slik serie. Serien burde fenge i starten for de fleste som vil like serien, før det senere engasjerer litt mer. Spesielt i episode 5-7, ikke sett ukas episode som er nr. 8. Episode 7 av sesong 1 er en av de sterkeste episodene jeg har sett av en TV-serie i høst.

 

Serien er god både som en thriller og en kommentar på USA`s (og verdens) post-9/11 verden, hvor krigen mot terror og konseptet av å være under overvåking er fakta. Dette er mer givende enn å sitte å se på like mange episoder av en procedural som House, CSI og slikt. Egentlig veldig mye av alt annet som går på TV nå og.

Endret av Mahavishnu
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hun kan bli intens ja, med de energiske øynene og hele "løs og mastete kanon på dekk" oppførselen. Men jeg liker det, hun er utrolig flink til å spille en slitsom person. Som vel også er poenget, man merker på alle karakterene rundt at hun ikke er den enkleste å forholde seg til.

 

Serien ville ikke vært det samme med en mer tam og mainstream-løsning som man ofte går for.

Lenke til kommentar

Producerals greier jeg nesten ikke å se da det blir for lite driv i mange av dem. Serien virket lovende i starten, men Carrie blir bare mer og mer slitsom og trekker ned nesten hver eneste scene hun er med i. Fortsetter heller på The Wire.

 

Som er det smarteste du kan gjøre. Tidenes serie!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

The Wire gikk tregt i starten for min del, men tok seg opp etterhvert, og etter siste episode i sesong fem var det ikke noe tvil; bedre tv-serie har i alle fall jeg ikke sett. Boksen venter under juletreet i år, og det skal bli et gledelig gjensyn når jeg får tid. :)

Har for øvrig nettopp kjøpt både The Sopranos og Twin Peaks-boksene og gleder meg svært til å få sett de også.

 

Og forresten, vet noen om den nye Band of Brothers/The Pacific-boksen vil komme med med norske undertekster på blu-ray i nærmeste fremtid?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...