Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da er de første gjestene til Conan utgitt.

 

Mandag: Seth Rogen, Lea Michele(Glee), Jack White

Tirsdag: Tom Hanks, Jack McBrayer(30 Rock), Soundgarden

Onsdag: Jon Hamm(Mad Men), Charlyne Yi , Fistful of Mercy

Torsdag: Michael Cera, Julie Bowen(Modern Family), Jon Dore

 

Liker hvordan vi allerede første uka får noen The Tonight Show With Conan O`Brian-"venner". Tom Hanks tror jeg var den som kom på navnet Coco til Conan.

Lenke til kommentar

Conan var veldig vittig. Så aldri på han tidligere, men har fått med meg ganske mye fra slutten av NBC-karrieren hans og alt i midten til dette nye showet. Med skjegget er han så klart mye kulere, og det kommer godt frem i serien. Tror jeg kommer til å følge med her når han har spennende gjester. Jeg har alltid vært svak for late shows. Jimmy Kimmel har jeg hatt sansen for lenge, selv om entusiasmen min var sterkere før. Og jeg har fått med meg en god del av Letterman - spesielt når han var (er?) på norsk TV. Selv om jeg føler Letterman har tapt seg litt, og ofte virker uinteressert ved flere av de mindre kjente gjestene.

Lenke til kommentar

Jeg ser egentlig ikke på talkshow, men jeg så Conan imorgest pga Jack White <3 For en herlig fyr, og så fikk jeg gleden av Ricky Gervais også, dermed er ihvertfall jeg storfornøyd.

 

Ellers er Kenny Powers ferdig for i år. Egentlig burde serien være ferdig, siden de faktisk avsluttet serien. Hva skjer med å lage en sesong tre?

 

Weeds tuter på, og ser ut til å gjøre sin absolutt beste sesong, og kanskje den siste?

Lenke til kommentar

Blir ikke den siste sesongen til Weeds, men virker som neste sesong blir den absolutt siste sesongen. Egentlig vært gangske fornøyd over serien hele sesong, av Weeds altså. Selv om jeg ikke skjønner helt vendinga med Nancy.

 

Over til Conan så gleder jeg meg til dagens med Tom Hanks. Mye på grunn av alltid har hatt en god kjemi av å snakke med Coco. Og er som nevnt tidligere, venn av Conan og hans tidligere show på NBC. Men er ikke først og fremst på grunn av gjestene jeg har sett på Conan O`Brian tidligere. Mer på grunn av sketsjene, en god gjest er bare et ekstra pluss. Tror egentlig Maher, Colbert, Stewart og Conan er de eneste jeg har ledd av de siste årene. Maher veldig på grunn av at han er så direkte. Colbert og Stewart på grunn den politikse humoren deres som er morsom. Og Conan på grunn av sketsjene først og fremst. Å karakterne han hadde på NBC i Tonight Show.

Lenke til kommentar

^Er enig med deg angående Weeds. Jeg liker den veldig, og håper den fortsetter i samme sporet. Elsker at de ikke er redd for å drastisk endre settingen og ta livet av sentrale karakterer. :)

 

Må forresten nevne at det var fantastisk å se Gervais lille sketsj på Conan. Gervais er en av verdens mest morsomste menn <3

Lenke til kommentar

^ Tja, jeg har blandete følelser til Jericho. Var til tider ganske spennende, og jeg likte konseptet - men det var ofte gjennomsyret av amerikanske familie verdier og sterk patriotisme. Var noen scener som jeg var overrasket ikke hadde det amerikanske flagget i bakgrunnen :p Dog må jeg si at sesong 2 - kort som den var - virket litt røffere og hadde mindre "full house"-moments. Hadde ikke takket nei til en tredjesesong hvis den fortsatte i den duren.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...