Gå til innhold

MediaMonkey v4-tråden: 4.0 med videoavspilling/-synkronisering: Norsk på vei!


iMono

Anbefalte innlegg

Når jeg søker opp en artist som videre er sortert etter album, så følger ikke MM track-lista - den spiller alfabetisk etter første bokstav i låttittelen. Noen som vet om dette kan endres på? Velger jeg et tilfeldig album fra 'Artist & Albums' spiller den korrekt. Håper dette er en funksjon som man kan endre på - hadde nemlig ikke dette problemet med tidligere versjoner.

 

Edit: Forøvrig noen som vet om det finnes software som kan skifte slik at venstre kanal blir til høyre og høyre blir til venstre kanal. Altså på et headset uten å snu selve headsettet?

Endret av tjalla
Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Det finnes en mer automatisert måte å organisere musikken på, men veit ikke om det krever Gold. Da kan MM automatisk organisere musikken når man scanner ei mappe. Kombiner det med å scanne automatisk, og du kan bare kopiere filene inn i ei mappe som du har med i scanninga.

 

2m2i1ll.jpg

14lmtxg.jpg

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

mediamonkey493widthfg9.png

 

Jeg skulle gjerne visst hvordan jeg får vist albumgrafikk over spillelisten slik som øverst til høyre i bildet over. Noen som vet?

 

 

Og jeg skulle gjerne visst en annen ting: Når jeg sorterer etter "Artist/Album", sorterer spilleren kun alfabetisk. Jeg vil ha artistene alfabetisk og albumene etter år. Er det mulig?

Endret av T.F.T
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hmm. Når jeg prøver å spille mine kjøpte, og ferdigmixa album, slik at dersom låtene hadde kommet irekkefølge og begynt når den skulle ville det vært fantastisk. Istedet, så lar Mediamonkey den nye låta starte et par sekunder før den andre slutter uten at jeg finner noen alternativer osm er relatert til det, og det irriterer meg mye.

Har av Crossfade, Auto-DJ, Shuffle, Continious og Level Playback Volume, men likevel så liker den å ødelegge for meg.

Noen tips?

 

Jeg kan til og med se at den skipper de siste 3-4 % og begynner på neste låt :(

 

Wøhøhø... Hvem sørren skulle tippa at jeg måtte inn på options - player - output-plugins - configure - slå av crossfade tracks.

Hvorfor svarte er den på som standard?!

 

 

Og ja, jeg ser at hadde jeg googla først så kunne jeg funnet det, men var så irritert på spilleren. Beklager.

Endret av chokke
Lenke til kommentar

@T.F.T

 

Albumgrafikk; Huk av valget under "View" og dra vinduet dit du vil

 

Sortering: Velg først "Artist/Album", så holder du nede CTRL, så kan du velge ÅR, eller noe annet du vil.. og holder du CTRL nede enda lengre, så kan du velge et 3. valg, etc.. Jeg har det som deg; Artist -> År

 

:)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 1 måned senere...

Ønskeliste i fremtidig versjon av MM:

 

* Mye raskere oppstart og responstid.

* Bedre Windows 7 integrering.

* Nye skins!

* Auto-spellcheck på alt som legges til i biblioteket.

* Auto-organsierer som faktisk fungerer, og tar med seg ALLE filene, noe den pr dags dato ikke gjør.

* Når man browser under sjanger må det komme opp albumartister og ikke artister. Mange som meg har noen hundre samlealbum liggende inne, og det blir plutselig en hel del scrolling om alle de artistene med ett eller to spor skal dukke opp der. (Dette kan gjøres i et skript kalt MagicNodes, bare man vet hvordan man bruker det)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Lurer på om det bare er jeg som er dum, eller om det er noe merkelig. Installerer MediaMonkey, og får programmet til å importere musikkfiler som jeg har liggende til biblioteket. Dobbelklikker så på et spor hjeg vil høre, men det eneste som skjer er at den "scanner" gjennom alle sporene i biblioteket, og that's it. Høyreklikker jeg på selve fila og velger "Spill av i MM", så fungerer alt som normalt. Fatter ingen ting. Hjelp?

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Kanskje ikke et problem, men noe jeg la merke til da jeg synkroniserte ei spilleliste til mp3spilleren: Jeg får ikke opp no valg om å erstatte, eller la være å erstatte allerede eksisterende filer..? Den kopierte og erstattet ALT, noe som vil være unødvendig for meg da de fleste filene allerede ligger på mp3 spilleren..?

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Har selv aldri latt andre tagge musikken min. Men sikker på at det ikke er slik at en kun skal/kan tagge et album om gangen? (typ du velger hvilket album det er, og mm+amazon tagger inn all informasjon som ligger tilgjengelig for det albumet). Håper ihvertfall for din del at filene er litt overdrevent navngitt, eventuelt at du har backup et sted.

 

Uansett, kan titte litt nærmere når jeg kommer hjem til egen maskin på søndag (om ingen andre har hjulpet deg før den tid mener jeg..).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...