Gå til innhold

World Of Warcraft Addict Minidokumentar


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
han kan ha flere chars? med bra gear...

 

du vet ikke at det er en ameriansk server...

han brukte bare amerika engelsk dialekt... noe vi og

mange andre i europa gjør...

7799071[/snapback]

Han er åpenbart ikke kinesisk. Han snakker engelsk og Cameron er så langt jeg vet ikke et normalt navn i Europa. Det eneste stedet jeg kunne tenkt meg at han var fra her i Europe var i England men du ser jo at det er bra vær der han bor og det er aldri bra vær i England vet du :tease:

Lenke til kommentar
"oooh, now I'm gonna kill you all" Har på følelsen at han er skuespiller (nei, jeg vet ikke). Og de blåser det litt opp, for 30 år siden var det tv som var skummelt.

 

Ikke helt riktig..

For 50 år siden var TV skummelt, til kongressen ble det uttalt av ekspert "it's a total uacceptable risk".

Siden den gang har tiden vist at psykologene og forskerne hadde rett, og samfunnet sliter idag med store problemer knyttet til dette. Problemet med TV er idag massivt, allerde i 1974 gikk Surgeon General's office ut og advarte mot TV som et "public health issue".

 

Det kan godt være de blåser det opp, men å bruke TV som et eksempel hjelper ikke akkurat siden TV er et godt eksempel på hvor skadelig teknologi kan være og hvor mye ødeleggelse det kan påføre et samfunn.

TV'en alene står ifølge Dr. Canterwall for 10,000 drap årlig, 70,000 voldtekter og 700,000 voldsangrep. Idag er situasjonen trolig verre, og ringvirkningene er større. Til eksempel fengsler USA flere personer enn noensinne og har snart en million mennesker bak lås og slå. Prison Break TV-serien er vel rettet mot denne markedsgruppen også.

Les gjerne linken i signaturen, det er en ganske grei innføring om TV'ens virkning på samfunnet.

Forresten, poenger et at jeg ville holdt TV langt unna dataspill debatten, for det er faktisk et godt argument for å bare forby alt av dataspill, eller ihvertfall pålegge det store begrensninger, aldersgrenser og lignende.

 

Hva som er verst av TV og dataspill er uviktig, det er ikke greit å bryte fartsgrenser fordi det er verre å kjøre på rødt lys. Med en slik holdning blir man kjapt idiot-stemplet.

Endret av Pycnopodia
Lenke til kommentar

Det var egentlig litt morsomt å se på dokumentaren, tragisk .. moren vet ikke råd? Vel prøv å dra ut pluggen på pcen eller cancel subscription jævla kjerring! han 16, ikke 18+. Hvis gutten ikke har jobb eller noe så hvordan klarer han å betale for spillet da? Det er tydelig at noen må betale for det og hvem er da det? moren?

Lenke til kommentar
Svar:

Slenger meg på sofaen ser på TV, mens jeg kjenner blodet sakte koagulere; og kroppen ligger urørt i fosterstilling i 6 timer.

AKSEPTERT SOM NOE ALLE GJØR

 

Ikke akseptert.

 

For mye nolife.

 

Helseskadelig over tid.

 

Ingen venner.

7798743[/snapback]

 

Hahahahah! :D

Du har virkelig ingen som helst innsikt i livet og mennesker generelt du? Begrepet "nolife" og alle dets varianter er virkelig det mest idiotiske ubegrunnet pisset som noen gang har blitt skapt. Definer "nolife" og argumenter deg godt for at det i det hele tatt eksisterer noe i det begrepet.

 

Slike som deg burde blitt tvangsinnlagt eller skutt. :)

Lenke til kommentar
i kina har de det vel slik at duden din blir svakere da du har spilt i x antall timer... slik burde det være her også...

 

Ingen har godt av å spille 24/7.

7794850[/snapback]

ikke svakere.. men de har lagt inn sånn at du ikke kan spiller mer enn 2 - 3 timer dagen..

OFF: Og det med at unger dreper seg selv eller dør av det er deres egen feil og foreldres feil. Litt feil å saksøke blizzard :\ liksom ingen som har saksøkt røyke industrien elns (ja det ble veldig off topic xD)

Lenke til kommentar
Filmen virker faktisk som en jævla bullshit-propaganda.

 

1)

 

Han spiller 16 timer hver dag men går med UBRS-gear?

 

2)

 

Han har "venner" online som han spiller med fra hele verden på en amerikansk server?

 

3)

 

Han banner? Er vel neppe bare de som spiller wow som banner ( enda ett forsøk på å blåse det opp )

 

4)

 

Hvorfor slår han i bordet mens han chaser en horde på slutten der?

7797279[/snapback]

 

 

Se på CS spillere på TG.. er faen ikke få Tastatur som går med på TG skal jeg si deg :p

Lenke til kommentar

TV'en alene står ifølge Dr. Canterwall for 10,000 drap årlig, 70,000 voldtekter og 700,000 voldsangrep. Idag er situasjonen trolig verre, og ringvirkningene er større.

 

At en forsker påstår noe gjør det ikke sant. For det andre, hvordan kan man vite at det du beskriver, ble gjort pga av TV?

Lenke til kommentar
om wow er sosialt er vell å overdrive litt. har spillt wow siden release nå og jeg har fått mange venner gjennom det. spiller nesten ikke lenger nå da. men det er stor forskjell på å lese hva folk sier på /g eller /1 eller slikt enn å snakke med en person i virkligheten.

 

greit at man snakker med mange mennesker, men det er ikke å være orntlig sosial. det syns jeg og dere kan ha deres egene meninger

7799054[/snapback]

Jeg har fått venner i WoW som jeg snakker med daglig.. Og ikke bare på /g eller /1, men på telefon, på byen, sosiale events osv.

Er sikkert ikke så mange som har et så sosialt guild som meg (vi har kun nordmenn (+ en danske og en svenske) og har en generell aldersgrense på 18 år) og vi møtes hele gjengen en gang i blandt for å være litt IRL-sosiale. (til og med dansken tar seg turen til Norge) Mens andre folk i guildet møter jeg regelmessig.

 

WoW er ikke mindre sosialt enn man gjør det til selv.. Akkurat som å spille på f.eks. et fotballag, eller en annen lagidrett.. Der også må man gjøre en liten innsats for å være sosial, men gjør man den lille innsatsen, kan det være VELDIG sosialt. :thumbup:

Lenke til kommentar

Vel, hva er best? Sitte i sofaen mangfoldige timer om dagen og se på TV eller sitte foran dataen der du har kontakt med andre mennesker? Alle vennene mine spiller World of Warcraft, og nå som temperaturen går fra 10-20 minusgrader, og det ikke er så ille digg å være ute, så syns jeg det er best å sitte på dataen hvor jeg kan snakke med vennene mine og ha det gøy med spillet istedet for å sitte å se på TV. Det at folk "ser ned på deg" fordi du spiller pc og kan prate med andre istedet for å sitte å se på TV alene er beyond me...

Lenke til kommentar

TV'en alene står ifølge Dr. Canterwall for 10,000 drap årlig, 70,000 voldtekter og 700,000 voldsangrep. Idag er situasjonen trolig verre, og ringvirkningene er større.

 

At en forsker påstår noe gjør det ikke sant. For det andre, hvordan kan man vite at det du beskriver, ble gjort pga av TV?

7800931[/snapback]

 

Kan være tallet er høyere, eller lavere, helt nøyaktig er det ikke mulig å vite men det er et anslag som viser litt hvor ille det er.

Det hersker ikke uenighet blant forskere, psykologer, pedagoger eller lignende angående TV'ens skadelige virkning.

 

 

Uansett, det er ingen som bryr seg om man spiller dataspill iblant. Men dersom det er det eneste man gjør på, er det ofte en annen ting.

Lenke til kommentar

Fortsatt ikke sett noe direkte bevis som antyder noe av de store tallene.

 

Det er selvfølgelig et antall, og kanskje til og med påvirkning fra tv med vold/drap osv, men å si så høye tall er jo ja..

 

(10 000 drap i året er ekstremt mye, tror det var noe sånt som 30 000 i hele verden i året)

 

 

Er nesten som å si at cola har skylda for 20 000 drap i året siden cola kan gi deg en energi boost som pusher deg over enden.

 

lol.

Lenke til kommentar

Er så lei sånne tråder som dette. -.- :thumbdown:

 

1. Hva er vitsen med å plage oss wow-spillere med dette?

Er det for at vi skal få dårlig samvitighet?

Eller har du ikke noe annet å gjøre enn å plage andre

 

2. Dere kaller oss som spiller mye wow for addicts, og at vi er såkalte Nolifers. vet ikke hva som er low life, legge ut tråder på forumet, så de skal få "dårlig" samvitighet for at vi holder mye på med noe vi liker jeg.

 

3. Kan dere ikke bare stoppe, det nytter ikke. Se det er mange som slutter, men hvis dere tror at å skrive en sånn tråd+ legge ut en propaganda film fra austraila, (som er et land med strenge regler ang. spilling) hjelper tar du feil, men takk for lattern. At folk kan synke så lavt..... :ermm:

 

 

Til WoW-folk: Ses i azeroth!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...