Gå til innhold

Den Store Aksjetråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg er ny i aksjerverden og lurer på er det kun "nyheter" dere se på eller er det andre steder man bør også se på? Tall, statistikker osv?

 

Se på fundamentale forhold, eller etter potensielle triggere om du vil gamble litt, men ikke gå inn i en aksje med håp om at du skal selge med gevinst neste uke, tenk langsiktig. Og det er aldri feil å ta gevinst, uansett hvor bittert det er å se en aksje stige 10+% kort tid etter du er ute. Det kan like gjerne gå andre vei.

 

Ellers kan du se litt på teknisk analyse. Endringer i volum (bl.a. dybde- og candlestickanalyse) kan ofte si litt om sannsynlig videre utvikling. Du har mønster og formasjoner på chartet som kan peke mot ting du bør se nærmere på. Ellers er trender, kortsiktig og langsiktig glidende snitt, støtte- og motstandsnivåer, brudd og stignings- og nedgangsstyrke vanlige parametre.

Lenke til kommentar

Jeg er ny i aksjerverden og lurer på er det kun "nyheter" dere se på eller er det andre steder man bør også se på? Tall, statistikker osv?

 

Nå invisterer jeg kun i Nord Amerikanske aksjer. Så for min del, så bruker jeg:

http://seekingalpha.com/

http://stocktwits.com/

Jeg har også fokusert på Gull markedet:

http://www.theaureport.com/

 

For å lære mer om investering. Så ville jeg brukt litt tid på denne siden. http://www.investopedia.com/

 

Så det var noen som lurte på programmer til mac. Jeg bruker TC2000 kan lastes ned fra. http://www.worden.com/ Den virker kun for det Nord Amerikanske markedet da

Endret av Major
Lenke til kommentar

Hva er grunnen til at kursen til NAS har gått nedover?

 

NAS er en vekst-aksje, vi kjøper den i håp om å se sterk vekst videre. Store deler av aksjekursen er i dag "luft" gitt av investorer som håper økt pris videre. Resultatene fra NAS har i år vist vekst, men mye lavere vekst enn antatt. Derfor blir aksjen mindre oppblåst.

 

Jeg vil tro at NAS sannsynligvis bare fikk en kort midlertidig korreksjon, og at de tålmodige investorene i aksjen vil fortsette å se vekst, når Norwegian tar igjen kursmålet.

Endret av Notelitten
Lenke til kommentar

Hei!

Jeg er på jakt etter en app til android som gjør følgende: Lar meg legge inn hvilke aksjer jeg har (med ticker) og hva de var kjøpt for. Henter nogenlunde oppdatert kurs fra nett og kalkulerer hvordan jeg ligger an, så jeg har det lett tilgjengelig på telefonen. Egentlig; jeg ønsker de samme opplysningene som i oversikten i Skandiabanken nettbank, uten å måtte logge inn for å sjekke.

Har prøvd bl.a. MindMarket Mobile Trader sin, men er rett og slett ute etter noe simplere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...