Gå til innhold

Generell diskusjon rundt Vanguard: Saga of Heroes!


Anbefalte innlegg

Til gjengjeld fremstår questene her som mer intelligente og gjennomførte enn i noe annet mmorpg jeg har vært med på.

7648369[/snapback]

 

Vel, i så fall er det veldig stor forskjell på questene i forskjellige deler av verdenen. Startet selv som Gnome og der har jeg faktisk ikke kommet over en adventuring-quest som ikke er kill/collect. Ikke en gang en fedex quest.

Med alt snakket om 3rd-generation MMORPG fra Sigil skulle jeg tro at de kunne lage litt interesante quester, kanskje også dynamiske som påvirkes av PvP/andre spillere.

 

Men iom. at Vanguard egentlig er intet annet enn et stor-gruppe/raid-basert spill, som EQ2, er det vel ikke så interesant for Sigil å gjøre noe med de questene man gjør fra level 1-49. Det skal sies at levelingen blir et mindre grind hvis du gjør dungeons med en mellomstor gruppe, men utfra mine erfaringer i betaen så er det vanskelig å samle en gruppe på 6 personer, selvom det sannsynligvis kommer til å bli bedre i retail-spillet og tom. i open beta. Spesielt siden ikke alle dungeons er lange; du må skaffe deg nye grupper flere ganger om dagen, noe som blir kjedelig etter hvert.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ikke i nærheten til å være 3'de Generasjon engang.

 

Du kan seile en båt? Til og med koreangrind spill har det

Du kan bygge et hus? Til og med 1'st Generasjon har det

Du kan uh...spille "joust" kortspill? Oi det var jo hyggelig da...

 

 

Fint å se at 3de Generasjon betyr:

 

1 kortspill for de som er lei av "Kill, loot, repeat" gameplay, mens hele resten av spillet faktisk er ganske enkelt: "Kill, loot, repeat" med masse flash og juletrelys for å skjule at egentlig er det ingenting nytt her.

 

Oi, kanskje 3de generasjon betyr at du har 4 Menneskeraser, hver med 4 hårfrisyrer og 4 forskjellige barter. Så isteden for å ha masse valg på å lage en human, så har de avgrenset det, fordi de trengte 3 ekstra raser å velge mellom for å få riktig antall .Synes å huske at 2'de generasjons spill var smartere, og hadde 1 menneske rase, som hadde over 40 hårfrisyrer og 20 barter..plus bedre kontrol over sliderne som laget fjeset..

 

Eller kanskje 3de generasjon betyr at en kan ha jumbo boobies som sagger på kjerringene? Siden DET er det eneste som jeg ikke har sett før... Boobiesize og boobie sagging.... Jupp, character generation har kule ting.

Lenke til kommentar

Nei, dette blir smakløst. Skjønner faen meg ikke at spillutviklere greier å hoste opp slikt fortsatt.

 

Hvor er kreativiteten? Ikke nyskapende i det hele tatt, og som avean sa dette ligner på SWG, bare med wow UI. Nei takk spør du meg :roll:

Endret av Ozzy
Lenke til kommentar

Har spilt betaen en stund, og må si meg skuffet, trodde ting skulle være så annerledes. Spillet i seg selv er ikke dårlig, det er faktisk veldig bra, men det har vært for mye hypp og dill rundt spillet om at det skulle være revolusjonerende. Det er nok her spillet egentlig "feiler" til nå, men slik er jo alle nye mmorpg som kommer ut. Det er aldri nok nye ting til å kalle det en ny generasjons mmorpg, eller revolusjonerende.

 

Men spillet har hobbiter, og minner en del om eq2 som er fint for min del, så kanskje jeg hopper på å spiller, savner et mmorpg å bruke tiden på.

 

Men tror kanskje Conan har en sjanse til å bli litt revolusjonerende, så vi får vente i spenning. Lotr online er det garantert ikke, og Warhammer blir BRA UANSETT pga lore og greenskins :D

Endret av Crispin
Lenke til kommentar
Da kan man få europeisk betanøkkel på www.eurogamer.net

 

NB - *stor* trafikk der akkurat nå. Du må registrere deg hos dem først.

7671413[/snapback]

 

Etter å ha banka på døra dems i ett par timer så har jeg endelig fått ordna meg.. Krysse fingra for at jeg rakk det som en av de 10000 første nå da.. *spammer send/motta i outlook* :D

Lenke til kommentar

Med tanke på alle de sidene som står i FAQ på sidene til ageofconan (ageofconan.com og community portal), så er det ikke direkte vanskelig å unngå alle de nyvinningene AoC har som praktisk talt overgår alt annet i MMO-sjangeren.

 

Men du har jo selvfølgelig rett. Har ikke spilt AoC enda, så kan jo ikke være sikker på at Funcom holder alt det de lover (gjør de det, så blir det virkelig et utrolig spill). I alle fall har Age of Conan utallige fler direkte nye ting som Saga of Heroes har.

Lenke til kommentar

halla alle saman.

jeg holder på med og laste ned beta klienten nå... tar en stund siden jeg bare har 4mb dsl...

 

Er det noen norske klaner til betaen? jeg blir i første omgang og teste ut en celric. har lang erfaring med d&d, guildwarsetc etc.. så vist noen har en guild melder jeg meg gjerne inn....

Lenke til kommentar

Så teit, har lasta ned 10gb til nå, trodde jeg var ferdig.

 

Lasta ned launch paden fra SOE siden hvor du registrerte key osv, starta downloadingen, skulle bruke ca 3-4 timer, nå for litt siden, baren så ut til å være på 100% og est. time var på noen få sekunder fra 0, så plutselig, baren står fortsatt på 100% men est. timern poppa opp til 6 timer, så den var kjip.

 

Blir ikke noe spilling før imorgen da gitt :/

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...