Jump to content

alleibruk

Medlemmer
 • Content Count

  466
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)
 1. takk for tipset hær å. Vanligvis skyr jeg kickstarter til de har noe å vise fram men detta skal jeg ha uansett. La inn en all about the games og fikk wasteland2 me på samme for 45$. tar det som en preorder
 2. vil bare tipse om iw1 mod for nwn2 http://nwvault.ign.com/View.php?view=NWN2ModulesEnglish.Detail&id=346 fungerer helt som orginalen så vidt jeg kan se med nwn2 grafikk. mp skal også fungere (har ikke prøvd selv)
 3. Kjøpte akkurat på elkjip for 399.- Greit nok regner jeg med. Tar jo en evighet og installere... burde jo levert på en usb stick istedenfor trege dvd..
 4. Har brukt mk-50 i ett par uker nå. Er veldig fornøyd med det. Veldig bra til spilling. Sliter vanligvis ut ett par tastatur i året (spiller en del..) men håper dette varer lengere. Vanligvis bruker pil tastene og være helt utslitte (er venstrehendt) men med dette følger det med ekstar taster du kan bruke.
 5. har vel enda orgianl eskene liggenede en plass fra når de kom ut.. Stoore esker i hvertfall med digge manualer. Har vel ikke spillt det siden jeg runda bg2 samme år som det kom ut. Husker faktisk ikke om j eg spilte ekstra pakka men jeg tror det. Blir gøy med en oppusset versjon. I mellomtiden skal jeg spille nwn2 modden av iwd. Den virker veldig lovende http://nwvault.ign.com/View.php?view=NWN2ModulesEnglish.Detail&id=346
 6. Likte slutten og spillet veldig godt jeg. Er sykt lei av att alt skal ha en happy ending som i dårlige amerikanske filmer. Livet er kjipt og vi skal alle dø uansett så spill og annen kunst bør gjenspeile det.
 7. Hvorden er det mulig? Fallout NV alene har solgt i så stort antall att det burde kunne brødfø en hær av utviklere i årevis.. Dette er kapitalisme på sitt værste med investorer som har skummet av profitt i oppgangs tider og lar de råtne i litt nedgangstider. Obsidian har vært veldig god på oppfølgere og jeg spilller enda nwn2 mods og fanv mods.
 8. Bra att de lager bedre historie og sp. Kjøpte Borderlands med alle ekstra pakkene og kjedet meg gørr halveis i spillet (og titusenser av nye våpen som egentlig ikke hadde my forskjell)
 9. Noen andre som har forhåndsbestilt fra gamezone.no?? Ser att de fortsatt ikke har fått på lager. Håper de klarer og få ut spillet før release. Vist de ikke har klart å få det ut til tirsdag tror jeg att jeg må bestille fra origin istedenfor.
 10. Kan trygt anbefale Drakensang The river of time med tillegspakka Phileassons secret (som noen gjorde noen poster opp). Ser litt kjedelig ut i begynnelesen men når du har spilt en stund blir det bare fantastisk. (kan godt konkurrere me klassikerene bg/iwd). Og så har du jo biowares Jade Empire. Synes dette er like bra som mass effect og dragon age. Det glemmes stadig.. (pc versjonen kom i 2006 vist jeg ikke husker feil)
 11. Liker sånne spill. synd det ikke kommer til pc.. skal jeg først kjøpe meg en konsoll blir det en (ps3/ps4) for bluerayen sin del.
 12. Hadde vært flott med denne. Begynt og bli glad i droid spill på min lg p990, men hadde vært fantastisk med denne som har ekte knapper og trykke på. Shootemups er fantastisk retro gøy på mobiln når man kjeder seg på legekontor osv Kan anbefale mortal skies (noen få kr for hele spillet) og air attack hd.
 13. R- Type :) ... tror jeg har c64 kasetten en plass...men lettere på droidn.
 14. Å nei. det inneholder jo nazister... og de har de jo helt glemt og trives vist med det.. Those who cannot remember the past are condemned to repeat it. "George Santayana (1863-1952)"
 15. Stygt redd for att før eller siden blir vi like gale som tyskerne på dette punktet..
×
×
 • Create New...