Gå til innhold

Chelsea FC - The Shed End


Shjatå

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Synes det er for dumt å argumentere mot at Sturridge spiller i feil posisjon. Det har han gjort i et år nå. Itillegg er jeg sikker på at de har trent på dette uke etter uke. AVB sa at Sturridge skulle spille på kant - det samme gjør RdM. Så hvordan kan det ha seg at en profesjonell fotballspiller ikke klarer å tilpasse seg en ny posisjon på så mange måneder? Itillegg har han fått jobbe relativt i skjul mye grunnet Torres som har prestert under pari og fått fred i større grad. Allikevel har Torres forbedret seg voldsomt, mens Sturrdige fortsetter i samme bane.

 

Får vi Hulk - som du skriver - lurer jeg på hvor vi skal bruke Sturridge. Tenkt på en posisjon han kan passe?

 

Du blir ikke nødvendigvis en god ving, selv om det er der du blir satt til å spille i et år, to år eller ti år. Henry spilte for øvrig på kanten i Juventus i 99' uten hell. For meg ser det ut som han hadde passet bedre inn i spissrollen.

Lenke til kommentar

Vel, ja det kan hende. Men synes allikevel Sturridge har forbedret seg veldig dårlig til å spilt så mye i situasjonen. Spissrollen er vel vanskelig å få tak i. Med tanke på at der har vi allerede Torres - som gjør det bedre og bedre - itillegg kan det hende Chelsea også skaffer en ny midtspiss til sommeren og for å være ærlig tror jeg ikke Sturridge får spille i andre posisjoner enn kant på Chelsea. Det er relativt enkle grep han kunne gjort - slik jeg ser det - for å blitt forbedret kraftig som kant. Det er å sentre mer, forbedre innleggene sine og forstå mer av spillet. Han har allerede farten og de tingene jeg nevner er vel elementære ting som fotballspillere burde kunne?

 

En ting som gjør at jeg ikke vil ha han som midtspiss er åpenbart at han ikke er like kald som f.eks. Torres 1 mot 1. Itillegg så er Sturridge relativt enbeint og jeg tror det kan koste oss enkelte mål. Selv om målet mot QPR var med feilben har jeg sett tidligere at Sturridge 9 av 10 ganger bommer når han bruker høyre.

Lenke til kommentar

Enig der. 60 000 er ikke mye til toppen i Europa å være. Ihvertfall ikke når man skal bygge en ny stadio.

 

Vel, se det slik da, økningen er på omtrent samme størrelse med hele hjemmebanen til QPR. Om det viser seg å bli en 62000 ca så er det omtrent en økning på hele stadion til Swansea eller Lerkendal om du vil.

 

Å øke kapasiteten med 18-20k plasser er i grunn veldig mye.

Lenke til kommentar

Hvorfor?

 

1: Finale, alt kan skje

 

2: Liverpool har vel vunnet de 4? siste mot Chelsea

 

3: Liverpool har stilt opp med bra motstand mot alle topplagene i år

 

4: Laget som spillte mot Fulham var et b-lag, bare 2-3 av de som startet mot fulham vil starte i dag,

Lenke til kommentar

... og er det virkelig 60k som kommer og ser Chelsea-match annenhver uke?

Det er jo nesten alltid fult, vanskelig å få billetter til vær eneste Chelsea kamp. Tar jo 1-3min før de kommer ut i salg før det ikke er flere igjen.

Men om det ikke er 60k vær kamp, kan jeg være 99,99% at det vertfall er 53k vær kamp.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...