Gå til innhold

Chelsea FC - The Shed End


Shjatå

Anbefalte innlegg

Ja, jeg skjønner hva du mener, men nå har jo Barca blitt par hakkere bedre enn sist gang vi møtte dem, og jeg syns vi har blitt litt dårligere, så at RDM som fikk denne tøffe oppgaven midt oppi fanget sitt velger å spille slik, skjønner jeg. Som alle vet Barca er et vanskelig lag å spille mot, de vil at du skal presse dem høyt på banen slik at de får store rom og kan skåre. Slik som vi tetta igjen igår og alikevel klarer de å komme til STORE sjanser sier litt. Som en annen sa her på tråden det som er bra med Barca er at de har ikno plan B, de fortsetter å trille og holde på ball noe de er verdens beste på.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En ting som er viktig å tenke over er at det er resultater som teller, ikke måten fotballen blir spilt. I ettertid gir man blanke faen i om man spilte kynisk i en semifinale for å vinne Champions League. Spillet i går fungerte, med en god dose flaks, men det er igjen resultatet som avgjør.

Lenke til kommentar

En ting som er viktig å tenke over er at det er resultater som teller, ikke måten fotballen blir spilt. I ettertid gir man blanke faen i om man spilte kynisk i en semifinale for å vinne Champions League. Spillet i går fungerte, med en god dose flaks, men det er igjen resultatet som avgjør.

 

Men fungerte det virkelig? Ville du sagt det fungerte om det med litt uflaks ble 2-0 til Barcelona? Da hadde det vel kanskje gått litt mer i. Jeg mener vi hadde sett på kampen da som at vi ble overkjørt og hadde et par tre gode inngrep hvor vi spilte bra forsvar.

Lenke til kommentar

Selvfølgelig ville det gitt oss en helt annen synsvinkel på kampen. Vi var i bunn og grunn veldig solide i forsvar. Ved noen anledninger slapp Barcelona for mye til og skapte noen store, store sjanser. Spillet må selvfølgelig heves på Camp Nou. Blant annet må man forsøke å forhindre Barcelona fra å komme til de store sjansene som de gjorde i går.

 

Med en 1-0 ledelse vil spillet se annerledes ut på bortebane. Forhåpentligvis starter Torres slik at baller kan lempes i bakrom. Barcelona må fremover og trenger mål. Det åpner for kontringer og store sjanser for Chelsea.

 

Så ja, spillet i går fungerte, med en god dose flaks, som jeg skrev over. Barcelona er på papiret et bedre fotballag en Chelsea. Derfor kan ikke Chelsea angripe motstanderen med mange mann. Man må tilpasse spillet etter motstanderen. Det fungerte i går...

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Men det er en mellomting også, man trenger ikke å pælme 10 mann i angrep eller forsvar, viktigste er at man har balanse på midtbanen.

 

Må si meg enig med de som lurer på hvordan man kan mene at gårsdagen var en taktisk seier for Chelsea.

Greit, dere vant (og de som skårer mest fortjener å vinne), men det var langt unna å være en taktisk geni-strek fra RDM som var forskjellen.

Den eneste forskjellen (for en nøytral supporter) i går, var at Barca ikke presterte å utnytte sjansene de fikk, og at Chelsea brukte den ene de fikk, spill slik på Camp Nou blir dere ihjelspilt hvis Barca er like kliniske som de pleier å være.

 

Jeg har sagt mitt når jeg nå sier at det var en tam forestilling fra et hjemmelag i Champions League, og at Basel er et lag man kan hente inspirasjon fra når det kommer til det å spille sitt eget spill, uansett motstander.

 

Men gratulerer til Chelsea og supporterne, det er godt gjort å slå Barca.

Lenke til kommentar

Du tror virkelig ikke at Stoke med litt flaks og samme taktikk som dere hadde i går har muligheten til å slå Barca?

 

Jeg sier ikke at Stoke er et bedre lag enn Barca, jeg sier dog at lag som er kjent for å drille samme taktikk som dere brukte i går, og spiller det i samtlige kamper, ville ha minst like gode forutsetninger for å slå et formsvakt Barca.

 

RBK har da slått lag som Real Madrid, rundjulte Borussia Dortmund da de var kanskje Europas beste lag, og Milan på San Siro, men det er utenkelig at Stoke kunne slått Barca?

 

Fotballen er rund.

 

 

Edit:

 

Var ikke mange som trodde Basel ville slå Manchester United heller, et lag som er "mye dårligere" enn Manchester United, selv om de er av de beste i Sveits.

Skal man følge logikken med at "alle som tror at et middelfarer-lag i en liga kunne slått et av verdens beste klubblag på en dårlig dag er idioter", da har vi utrolig mange idioter gjennom historien.

 

Vil også anbefale å slutte å kalle andre for idioter, det lager kun et dårlig bilde av deg selv.

Endret av Snurreleif
  • Liker 1
Lenke til kommentar

At man ikke greier å slå et lag en dag gjør det ikke umulig å slå et bedre lag senere.

Med den logikken skulle jo Manchester United ligget under Blackburn Rovers på tabellen.

 

Edit:

Men med alt dette sagt, jeg har selvfølgelig ingen saklig tro på at Stoke skulle klart det samme dere gjorde i går, men muligheten er der hvis det andre laget har en dårlig dag, det er det eneste jeg vil frem til, men "teoretisk" sett så kunne Stoke også slått et ineffektivt Barca, da de er kongen av kontring og fysisk fotball i PL.

Endret av Snurreleif
Lenke til kommentar

Jeg mener at Stoke ikke hadde greid det Chelsea gjorde i går, men du er forresten ikke en idiot. Fatter ikke hva som gikk igjennom hodet mitt når jeg kom med en så bastant uttalelse. Beklager.

 

Og det skal du få lov til, for all del, jeg kan skjønne at det virker som om jeg prøver å ta vekk innsatsen og det faktum at Chelsea slo Barca i går, det er ikke intensjonen min.

Poenget mitt er det samme som i går, jeg ble ikke imponert over Chelsea selv om de vant, og jeg er skuffet over at dere spilte såpass defensivt mot Barcelona (merk, jeg er en nøytral supporter, og underholdningsfaktoren har mye å si for meg, dessuten er jeg som Spurs-fan opptatt av angrepsfotball).

 

Dere ble faktisk spilt i senk, både på papiret og på banen, men Barcelona klarte ikke å omsette sjansene sine, og dere utnyttet deres, det er forskjellen på seier og tap, en seier dere tok i går.

 

men du er forresten ikke en idiot. Fatter ikke hva som gikk igjennom hodet mitt når jeg kom med en så bastant uttalelse. Beklager

 

Ingenting å beklage, er sikkert mange som ville sagt seg enig med deg hadde du ment det uansett :)

Lenke til kommentar

At den nøytrale supporter ble skuffet igår forstår man, men man kan jo lure på hvordan det hadde gått om vi hadde hatt AVB enda. Vi hadde blitt rundjult. Chelsea greier for øyeblikket ikke å spille på likt nivå som Barcelona, derfor må vi slå de med taktikk og en dose flaks.

Lenke til kommentar

Og ikke minst Chech med noen fantastiske redninger :)

 

Men lurer på å åssen vi skal klare å holde nullen på Camp Nou, men det tar vi da, imorra er det kamp mot Æsjelan..

 

Hvem starter? Torres? Og Drogba starter mot Barca?

 

Skulle egentlig ha sett det motsatte, men jeg vil også ha Drogba på Camp Nou,.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...