Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hva ser du etter i en gutt?


Gjest Guest

Anbefalte innlegg

medlidenhet? sexy? snill? selvstendig? mye penger? fint hus? fin bil? Hva er det første og siste som betyr noe for deg når du møter en helt ny gutt. Vær ærlig, og ikke prøv å svare riktig, men svar riktig hehe. :innocent:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

I en gutt ser jeg etter en god personlighet, at han er snill og omtenksom, men ikke for ille. Jeg hater når partneren henger på meg hele tiden, og alltid skal være så søt. Det fins en mellomting.

Et fint utseende er ikke et minus, det er jo det første man legger merke til, men det er ikke nødvendigvis det viktigste.

Lenke til kommentar

Ok. Ang. det med fint utseende, så fins det en grense for hva man kan ta og ikke kan ta. Selv om det ikke betyr noe, så må det være en viss sjarm med jenta. Jeg kunne for eksempel ikke gått for ei jente som er smellfeit, skittent dødt hår hengende ned på skuldrene med bestemor briller og bollekinn. Det hadde bare ikke gått. Jeg synes det er litt kjipt at det skal være sånn. Selv ser jeg på meg selv som en pen gutt.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-Axby2kEH

Første jeg legger merke til er selvfølgelig utseende, men det er ikke viktigst. Jeg ser etter folk som jeg er på bølgelengde med og faktisk kan snakke med uten at jeg har lyst å skyte meg selv når jeg hører på han. I tillegg må han ha god humor, og da mener jeg selvsagt ikke høykvalitetshumor, men humor som likner på min egen.

 

Selvstendighet er fint, needy gutter er slitsomt.

 

Penger er ikke viktig, men om man ikke har gjort en dritt med livet sitt og er sånn 30-35 er jo det en varselsslampe som blinker, for det gjenspeiler ofte personligheten.. Det er for å være helt ærlig mye større turnoff med folk som ikke snakker om annet enn pengene de tjener og tingene de har. Under dette går selvsagt også hus og bil. Så lenge du ikke bor hjemme hos mamma (og er over et par og tjue) eller kjører en bil som holder på å gå i oppløsning så den er farlig å sitte i, er det ikke viktig med noen av delene.

Lenke til kommentar

Det er mange ting som skal henge sammen. Etter et veldig dårlig forhold er jeg ganske bevisst på hva jeg ønsker av en kjæreste. Trofasthet er en selvfølge.

Utseendemessig trenger han ikke være perfekt, altså trenger ikke være kjekkeste fyren i gata. Det som er inni er like viktig, minst. Sjalusi trenger jeg ikke. Utseende, altså. Jeg må kunne gå rundt med ham uten at folk tror jeg er støttekontakten ;)

Selvtillitt må han ha. Omsorgsfull, han skal ikke stikke av hvis ting blir litt kjipt eller vanskelig. Hmm... Så er det fint om han tenker litt over ting, og ikke er veldig overfladisk. Og han må være høyere enn meg, haha. Må også kunne finne på litt ting, ikke bare være sofapotet. Selv om det seff er koselig med kvelder inne :)

 

Ja, og så må han ikke vær redd store hunder :blush:

 

Kan jeg få noe av dette, er jeg fornøyd.

Lenke til kommentar

Vel. Øyner ser jeg på, og det er mer fordi jeg føler at øynene sier mye om en person.. Ellers så.. Jeg liker gjerne å vite itt om en person, hva de liker og ikke. Liker de dyr, romantikk, musikk og fotografi og i tillegg har langt hår (ikke et must, dog, men har ikke hatt korthåret kjæreste siden barnehagen!) så er det klar innertier.

Uhm. Øyner og hår er vel det første jeg legger merke til.. Men det skal mer til om jeg skal forelske meg. :p

Lenke til kommentar

Jeg faller lett for sjarmen og personligheten jeg.. Personligheten må være at han er snill og kjekk, og lett å snakke med. Trofast og dermed til å stole på! Omtenksom :love: Hihi.. Gjerne en viss sjarm gitt:) Jeg tenker ikke akkurat såå mye på utseende, men der så ser jeg på øyne :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...