Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

er tales from a crypt like skummel som den ser ut som?

 

Husker ikke tittelen men er det noe med "knight" i tittelen? Isåfall så likte jeg den veldig godt for mange år siden. Siden vi snakker om sola så tror jeg skal laste den ned :p

 

Edit; Filmen Tales from the Crypt: Demon Knight. Syns den er go! Men kan vell kanskje ha litt nostalgi med den å gjøre og.

Endret av MrLuni
Lenke til kommentar

Jeg ser nå at Wikipedia har skrevet at "Filmen tok inn over 95 millioner kroner på kinosalg i Norge.". Men hvor mye av det går til filmprodusentene, mon tro?

 

For si de tjener 25 % av det: 24 millioner kroner.

 

DVD-en har kanskje solgt 500.000 kopier, hvor de kanskje tjener 25 % der og? Kanskje det gjør at de tjener 12 millioner. Samlet sett blir jo det da langt under 55 millioner kroner.

 

Nå er jo dette bare spekulasjoner, og jeg har ikke peiling på hvor mange kopier de har solgt, eller hvor de tjener på noe som helst. Jeg er egentlig bare litt nysgjerrig på hvor mye de faktisk satt igjen med, i enten tap eller fortjeneste.

Endret av Coffey
Lenke til kommentar

http://www.tv2.no/underholdning/gkn/max-manus-naer-underskudd-2666629.html

 

"Dagbladet har regnet ut at filmen har spilt inn rundt 90 millioner kroner på kino. 50 millioner av disse går til kinoene. Etterpå er det distributører, markedsføring, rettighetshavere og skuespillere som skal ha sitt.

Med inntjent egenkapital på 28 millioner, sitter produsenter og investorer igjen med 10 milioner, som da inkluderer de 15 millioner fra Norske Filmsinsituttt ifølge Dagbladets regnestykke. Uten støtte ville filmen ha gått i underskudd etter kinobillett-salget."

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...