Gå til innhold

SK Brann - Bergens Stolthet


DrThomas

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Noen som vet hvor jeg kan finne disse "Brann vs ..." reklamene som går på radioen om dagen? Hvor laget Brann skal spille mot blir "latterliggjort" i den form av at ingen har hørt om laget/byen før? 

 

Håper dere skjønner hva jeg mener. Herlige reklamer. 

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Haugen er klubbens DESIDERT mest kreative midtbanespiller så de som vil fjerne ham bør ta seg en pille. Gi heller bort stive keitete Barmen og Castro. Hent en makker til Haugen, ikke fjern Haugen.

 

Plastikk-planen er den største trusselen for Brann, at ledelsen vil "spare seg til opprykk" er trussel nr 2, hvorfor tør de ikke ringe Mohn ?

 

NESTE år blir det neste umulig å rykke opp for da går max 1 lag opp ( ny serieordning ) så det er slutten for Brann om de mislykkes iår.

 

Ny sesong i OBOS betyr nye 20 tapte millioner i inntekter, de vil stadi bli fattigere og dårligere år for år om opprykk glipper, der for er en satsing på ca 4 mill NÅ lønnsomt.

Lenke til kommentar

Haugen er klubbens DESIDERT mest kreative midtbanespiller så de som vil fjerne ham bør ta seg en pille. Gi heller bort stive keitete Barmen og Castro. Hent en makker til Haugen, ikke fjern Haugen.

 

Barmen og Castro er dårlige, men det gjør ikke Haugen god. Han har vel i år i beste fall vært en middelmådig OBOS-spiller, og det hadde vært deilig å få ham ut i bytte med noe nytt. Spesielt med tanke på at mangelen på kapasitet og arbeidsvilje gjør det ekstra provoserende å se på ham spille.

Lenke til kommentar

Med kun 1, eller null, kreative midtbanespillere går det galt, hvem skal sende kvalitetspasningene ?

 

Det er da ingen som sender kvalitetspasninger i Brann i dag? Haugen har helt ordinære pasningsferdigheter og teknikk på Tippeliganivå (og selv om vi ligger i OBOS-ligaen har han fortsatt Tippeligalønn, så det er de vi bør sammenligne med). Det gjør det enda mer provoserende at arbeidslysten er så dårlig.

Lenke til kommentar

Hva gjør man den dagen krokbein primitivsson fra Island blir skadet, for Tjærnås skal vel hente et fenomen av en kreativ playmaker gratis , ikke sant. ? Eller skal krokbein Barmen leke playmaker ? haha, han som hverken kan behandle ball , løpe eller spurte eller orietere seg, hahahahaha. Brann er kjemisk fri for :

 

PLAYMAKERE, dvs Haugen er det men får ikke lov, pga skandaletrenere som har misbrukt ham i feil rolle.

HURTIGE spillere, bar skilpadder på laget, Orlov, haha, Karadaz kan knap løpe.

EKSTREMFERDIGHETER = fraværende, ingen hurtige, ingen skyttere, ingen spesielle hodespillere. Boss altså.

 

Skal man først kvitte seg med daukjøttboss så kan Castro og Barmen få gå gratis nårsomhelst da sparer man noen lønnskroner til totalt verdiløse søppelspillere. Haugen er fast på laget , selvsagt fordi han er den eneste som kan slå en pasning.

Lenke til kommentar

Wow. At det fortsatt finnes Haugen-fanboys blant Brann-supportere er nesten utrolig etter han har vært drit i snart fire år.

Kunne ikke vært mer enig. Har aldri forstått at noen kan mene at Haugen er en god fotballspiller. Han er god i forhold til de andre midtbanespillerne vi besitter pdd, men det sier ikke så mye når han "konkurrerer" med Barmen og en avdanket Huseklepp.

 

Nå har Sivert Heltne Nilsen signert, noe som forhåpentligvis betyr at Fredrik Haugen har spilt sin siste kamp for Brann.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Jeg kan fortsatt ikke fatte at vi beholdt Norling så lenge som vi gjorde. Har det skjedd før i historien at en trener går ut med tittelambisjoner før sesongstart - rykker ned og beholder jobben? Du må være jævla sympatisk for å beholde jobben når man har en så dårlig match mellom ambisjonsnivå og resultater. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...