Gå til innhold

Hårtråden, diskusjon rundt emnet hår.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg lurer på om jeg skal klippe meg. Jeg klipper meg veldig sjelden, fordi jeg har dårlig erfaring med det, og jeg har veldig mange ganger angret. Noen ganger har det gått bra.

 

Er 16 år, og som regel har jeg latt håret vokse ganske fritt hele året med kanskje et par "stussinger/tynning" og slikt, før jeg har klippet meg helt kort før/i sommerferien, hvor det da igjen bare vokser ut igjen på ny.

 

Jeg synes det er respekt å ha langt hår, og liker å ha langt hår, og har egentlig bestemt meg for å ikke klippe meg kort i år. Men samtidig ser håret mitt ganske jævlig ut for øyeblikket, pga det står rett ut på sidene og slikt, og det ser ut som jeg nettop har stått opp til alle tider av døgnet. Derfor lurer jeg på om jeg bare skal klippe meg kort i år også. Det er jo ekstremt deilig med kort hår, spesielt nå på sommeren. I tillegg tror jeg faktisk det ville kledd meg litt.

 

 

Photo149-1.jpg

 

Her er da hvordan sveisen er nå, rett etter dusj med shampoo (bruker balsam av og til, da ser det faktisk bra ut etterpå). (Måtte sensurere ansiktet pga paranoia :p )

 

Kunne jo selvsagt bare ha tynnet elns, men det frister veldig å gjøre det kort. Har folk noen forslag til hvilken frisyre jeg kan få? Alt tas i mot med takk. Vet forresten ikke om det fins noen mer passende tråd for dette innlegget, isåfall si ifra så skal jeg be moderator flytte over.

 

Edit: Jeg bruker ikke voks eller noe annet i håret, mest pga det er stress, det blir som oftest ikke så mye bedre av det, og sist meg ikke minst jeg gir litt faen. Er villig til å bruke voks om jeg får en frisyre hvor det er litt lettere å faktisk gjøre det.

Endret av NwLife2
Lenke til kommentar

Bruker du 5 min på å style håret? x) den sveisen der kan umulig ta stort mer enn 1 min..

 

Fosdahl: Det kommer helt an på hva slags type extensions du vil ha. Finnes spenner med løshår du kan feste om morgenen og ta av igjen om kvelden. De er ikke så dyre... 500-800 kr hvis du vil ha naturlig tykkelse. De som settes på med tang i dusker rett på det ekte håret ditt er dyrere, 1000-1500, og det må du få gjort i en salong (tror de fleste store salongene driver med slikt).

Lenke til kommentar

Det er en individuell sak det med hva man passer, selv har jeg litt lengde på håret nå og jeg trives med det.

 

Det sveisen av Chad, syns selv jeg ikke er pen og det er fordi det er altfor kort lengde på den. Men det å si at den ikke er inn er feil, det med hår er en individuell sak og vil alltid bli det.

 

Du har feil Bærumgutt, deal with it. Frisøren din er nok ikke så flink da.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...