Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Tips til deg som sliter med svetteringer


per_jan

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...
Det er en rar verden vi lever i, på ungdomsskolen var det folk som nærmest "konkurrerte" i å svette mest. Eller det var mer positivt å svette enn å ikke svette. Alle for rundt sånn; "Sjekke padsa mine da!" Forøvrig er det fortsatt folk som driver sånn på 1 VGS :rofl:

Har jeg aldri hørt om. Om du svettet på min ungdomsskole, ble du mobbet. For det er jo ekkelt å svette! :p

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest Guest_LilleMeg_*

Jeg har bare ett ord: Dritropan! Det forandret livet mitt heelt! Ingen svetting noe sted, ingen kløing og det beste er å kunne øke dosen ved sommeritider! Mengden tabletter jeg tar styrer jeg selv så lenge jeg ikke tar over 6 daglig.. Elsk<3 Anbefales sterkt..

Lenke til kommentar

"Preparatkort for Ditropan (= Dridase)

Dette legemiddelet har ikke generell markedsføringstillatelse i Norge. Legemiddelet må brukes på såkalt "Godkjenningsfritak", hvilket betyr at behandlende lege/institusjon må rekvirere legemiddelet til en bestemt pasient eller til bruk på sitt kontor.

 

Indikasjoner:

Hyppig og kraftig vannlating ved ustabil urinblære. Neurogene blæreforstyrrelser som overaktiv blære og reflexblære."

 

Kilde

Lenke til kommentar
Gjest Guest_LilleMeg_*

Khaffner, nei Ditropan er ikke reseptfritt og finnes ikke på apotekene i Norge. Jeg får dem tilsendt fra USA og venter for øyeblikket på resepten fra min hudlege i posten som skal sendes til sykehusapoteket. Så får jeg medisinene innen 2 uker. Men de er veldig dyre og man får ikke dekket dem på noen måte. Har selv søkt om det.

 

dagr0z, aner ikke hva du ville fram til med det innlegget ditt, men hvis du trodde medisinene var til noe annet så har du rett. De hjelper i utgangspunktet mot noe uringreier og jeg aner ikke hvorfor legen min ga meg dem, men de funker og det er det viktigste for meg!

Lenke til kommentar

Eg skulle berre vise at det ikkje finnast på apotek i Noreg, og at det heller ikkje er reseptfritt. :) Berre i tilfelle nokon trudde noko anna.

Og så blei eg litt skeptisk då eg såg at Ditropan var for problem knytta til urinblæra, men det heng vel kanskje ihop, det med utskiljing av kroppsvæsker?

Uansett, fint du har funne noko som funkar for deg!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest Guest_Eva_*

Jeg var SVÆRT plaget med svette under armene i maaange år! Prøvde Botox (fikk gratis gjennom det offentlige), men dette hjalp ingenting!! Kjøpte aluminiumsklorind 25% og det var da mitt nye svettefrie liv begynte :) Tar dette under armene ca en-to ganger i uka. Jeg syns også det svidde noe forferdelig, så jeg begynte å "tynne den ut", dvs. jeg smører deodoranten under armene, lar den tørke i ca ett minutt, så tar jeg vann på en bomullsdott og tørker av en hel del igjen.. tro det eller ei, men virkningen er den samme! :) Klør bare ørlite.. Tar på om kvelden og vasker av om morgenen.

Er imidlertid litt bekymret siden jeg fikk høre at bruk av aluminium i deodorant feks kan føre til senilitet... har noen hørt om det?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...