Gå til innhold

Venerable

Medlemmer
 • Innlegg

  6 603
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

20 281 profilvisninger

Venerable sine prestasjoner

307

Nettsamfunnsomdømme

 1. I fjor skulle jeg kjøpe en SSD disk til den stasjonære PC-en. Endte opp med: WD Black SN850 PCIe 4.0 NVMe M.2 Heatsink - 1TB. Jeg kan ikke om alt dette nye opplegget. Men trodde jeg hadde sjekket at den ville passe med hovedkortet mitt, et gammelt Rog Strix Z370-F Gaming med: M.2 Socket 3 Type M (2242-2280) (Support SATA & PCIe 3.0 x 4 modes) Den får ikke utnyttet PCIe 4, men det er jo bedre enn min gamle HDD uansett. For å installere den må man skru av en plate som virker å allerede ha kjølepasta montert på. Sette i SSD "pinnen". Og så skal liksom platen på igjen. Men SSD-en jeg har kjøpt har jo allerede heatsink. Er det best å bare prøve uten platen? Tror dere det vil gå fint?
 2. Kristendommen har alltid vært noe som virkelig kommer under huden min og får følelsene mine til å løpe løpsk. Så filmer hvor kristendommen blir vist som noe negativt klarer som regel å få meg skikkelig engasjert. Derfor lurte jeg på om dere kommer på noen jeg kan ha gått glipp av. Om de har kristne bad guys så funker det også. -Carrie -Silent Hill -The Name of the Rose -The Wicker Man (Kommer kanskje an på hvem du er, men jeg syns den hyller de gamle religionene våres og er derfor autmatisk kritisk til kristendommen). Det fins minst en til film jeg vet om, men siden den er en mord/krim/detektiv film hvor man ikke får vite hvem morderen er før på slutten, vil jeg ikke nevne navnet på den, da spenningen i filmen vil forsvinne etter som morderen tydeligvis er ganske kristen. Håper dere vil tenke dere litt om slik at det ikke blir spoilers her.
 3. REGLER OG TIPS FOR BILDE-QUIZ Et screenshot fra en film blir lagt ut, og alle kan være med å gjette på hvilken film det er. Den som gjetter riktig skal legge ut et bilde fra en annen film. Han har 8 timer på seg (etter bekreftelsen på at han faktisk svarte riktig) til å legge ut et nytt bilde. Etter de 8 timene er det fritt fram for alle andre som vil. Hvis du er 100% sikker på hvor bildet er fra, så trenger du ikke å vente på bekreftelse. Bruk redigeringsmuligheten i stedet for å lage ny post. Hvis personen som har lagt ut bilde er aktiv og forsetter å gi tips/legge ut nye bilder når ingen klarer oppgaven er minimums tid 48 timer før noen kan legge ut nytt bilde. Dere må selv dømme situasjonen her. Du kan starte en ny oppgave, men hvis mange prøver seg og nye tips fortsetter å bli lagt ut er det egentlig ikke vits. Disse tidsfristene ekisterer bare for minke muligheten for at tråden stopper opp og at det skal bli for kjedelig. Hvis personen som la ut bilde ikke er aktiv (du trenger ikke å være aktiv, men det gjør quizen litt kjekkere). Så har vi 24 timer på å finne det ut. Hvis ingen har funnet filmen etter 24 timer kan et nytt bilde bli lagt ut av hvem som helst. Gamle, nye, franske, japanske, sort/hvitt, 3-D, farger, skrekk, komedie, krig, dokumentar, tegnefilmer osv. Alt er lov. Men bare film. Hvis man poster et bilde fra en filmserie. Så er det opp til han som legger ut bilde, til å bestemme hvor vanskelig det skal være. Enten kan han spør etter den nøyaktige filmen, eller hvilken filmserie bildet er fra. F.eks dette bilde fra Beverly Hills Cop II syns jeg er såpass enkelt at man bør kunne vite hvilken av filmene det er fra. Tips for å finne et bilde: 1. Søk på Google. 2. Hvis du har DVD spiller på PC-en, så kan du ta screenshot av en av dine DVD-er ved å kjøre dem i VLC og høyreklikke og velge 'snapshot'. Bildet skal legge seg i 'My Pictures' i 'My Documents'. 3. Har du en film på PC-en så kan gjøre det samme. Windows Media Player funker også, ved å gå på Tools - Options - Preformance - og ta Video Acceleration ned til None. Så trykke på 'ctrl + i'. Eller 'print screen' + copy-paste i et bilderedigerings program. BSPlayer funker også bra. Bare trykke på 'P' når du vil ta bildet. Så legges screenshotet i mappen hvor du installerte BSPlayer. Last opp bilde på egen server eller legg den som attachment. Pass på å ikke la filen hete det samme som filmen
×
×
 • Opprett ny...