Gå til innhold

Diskusjon rundt pizza og gane-problem


aDirdal

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
Skrevet

Spiste en sprø baguett (ost og skinke) her om dagen. Den var ikke varm, men ganen ble flerra opp likevel.

Dette må jo bety at skorpa kan ha mye og si.

Skrevet

Er nok varmen på pizzaen, ja. Den stekes jo på 225 grader...

Skrevet

Kan jo vurdere felles søksmål mot stabburet? :D

Problemet med å vente til den er kaldere, er jo at da blir de siste bitene alt for kalde. Hvis man begynner med en gang er det kanskje litt varme igjen i de siste når de spises.

Skrevet
Spiser ikke pizza så trenger ikke tenke på ganeproblemer :!:

6917680[/snapback]

:ohmy: Hva i svarte?! Hvorfor i pokker spiser du ikke pizza? :ohmy:

6918404[/snapback]

Spiser vanlig mat :)

Skrevet
Huff, opplever dette hver gang jeg spiser frossenpizza. Men kun med pizza, ingen annen mat. :hmm:

Tror du påpeker noe essensielt der - jeg også opplever problematikken som er omtalt i første post, men bare når det er snakk om frossenpizza.

Skrevet

Merker det ikke når jeg spiser Grandiosa, men en glovarm Pizza Originale pleier alltid å skjende ganen min.

 

At det er varmen er helt sikkert, men er usikker på om det er oljen som du sier, eller om det er osten. Originale har vel overfladig (oliven)olje i større grad enn Grandiosa, så det kan være grunnen, som tidligere sagt.

Skrevet

Kan noen av dere som mener at det KUN er varmen som flerrer opp ganen, gi meg en seriøs og konstruktiv forklaring på hvorfor jeg flerret opp min gane da jeg spiste en kald, men sprø, baguett??

 

Forhåpentligvis går det opp et lys for noen av dere.

 

Legg merke til at ordene "seriøs og konstruktiv" er understreket.

Skrevet

aDirdal: Hvorfor den holdninga, plutselig? :roll:

 

Du spurte, ga oss tre alternativer, men alt du ville ha var noe som støttet din sak mot kameratene uten at det trengte å være korrekt?

Skrevet

Skadene har skjedd før jeg har vært i kontakt med skorpen, så er varmt fyll/ost som er hovedårsaken. Kan helt sikkert skje med andre ting også, men nøkkelordet er, som sagt, varmt fyll/ost.

Skrevet

Jeg må ha spist 1000+ pizzaer i livet og har aldri opplevd dette.

 

Hva med å vente 2-3 minutter før man begynner å spise istedet for å ta 'kokende' pizzafyll inn i munnen? Eventuelt lage maten noen minutter tidligere hvis man er så sulten at man hiver innpå det sekundet man tar den ut av ovnen.

Skrevet

Man kjøler ikke ned pizzaen først, den skal nytes varm. Lunka pizza er ikke så godt som gloheit pizza.

 

Anyways, skjønner ikke helt alt styret - dette skjer som sagt med meg også, men jeg river nå bare ut huden og fortsetter å spise det jeg måtte ha lyst til, det er ikke så vondt at det setter stopper for noe...

Skrevet

Det er ikke varmen, jeg har opplevd det selv med romtemperert pizza. Travere som Grandis og Big One går bra, men når det gjelder Ristorante og Originale og andre tynnbunnpizzaer kommer svien.

Skrevet
Spiser ikke pizza så trenger ikke tenke på ganeproblemer :!:

6917680[/snapback]

:ohmy: Hva i svarte?! Hvorfor i pokker spiser du ikke pizza? :ohmy:

6918404[/snapback]

Spiser vanlig mat :)

6925553[/snapback]

Pizza er jo vanlig mat det da.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...