Gå til innhold

Hvordan lage god tyrker?


Mojo Pin

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Liten bump..

 

Kan jeg koke opp et par poser tyrkisk pepper og la det stå i kjøleskapet i 2-3 uker ?

 

Eller er det nødvendig å blande inn spriten med en gang ?

9511084[/snapback]

Går sikkert greit å vente med brennevinet. Eneste er at det blir litt vanskeligere å blande det skikkelig. Men hvis du har brennevinet tilgjengelig nå, så blir den bare bedre av å stå noen uker... ;)

Lenke til kommentar
Liten bump..

 

Kan jeg koke opp et par poser tyrkisk pepper og la det stå i kjøleskapet i 2-3 uker ?

 

Eller er det nødvendig å blande inn spriten med en gang ?

9511084[/snapback]

Går sikkert greit å vente med brennevinet. Eneste er at det blir litt vanskeligere å blande det skikkelig. Men hvis du har brennevinet tilgjengelig nå, så blir den bare bedre av å stå noen uker... ;)

9511419[/snapback]

 

Faen :p

 

Da må jeg skaffe brennvin :hmm:

Lenke til kommentar
  • 11 år senere...

Denne slår alle oppskrifter:

 

-Ta en halvlitersflaske Cola (ikke farlig hvilken type, og tøm ut/drikk halvparten.

-fyll oppi 1-2 poser Tyrkisk Pepper i colaen som er igjen.

-la dette stå noen timer, dropsene vil løse seg opp og det hele blir en litt seig lakrissmørje. Rist på flaska for å speede opp prosessen (evt ta deg bryet med å knuse dropsene)

-fyll på med vodka til flaska er full, rist godt.

 

Dette blir helt eminent tyrker! ??

Lenke til kommentar
  • 5 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...