Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Firstmile: Er dette seriøst?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kan folk la være å poengtere gramatikken til Raptor?

Han har dysleksi, og gjør så godt han kan.

 

Vet at det er vanskelig å skjønne helt hva han skriver til tider, men det hjelper ikke å pese han.

 

Håper at Firstmile er et seriøst firma.

Har selv bestilt ADSL Giga fra dem, og venter spent.

 

Stå på Firstmile! Uten dere og visse andre ISP'er (selv om dere ikke er en ISP) gjør at det blir litt fres i markedet.

Håper dere overlever, og gjør det bra!

 

God helg alle sammen! :D

Lenke til kommentar

Min Adsl er fortsatt sliten den.. Hadde 832/448Kbit men etter en kræsj fikk vi alle 512/512kbit (dvs jeg har fortsatt 448Kbit upstream) Noe jeg ikke bryr meg om enda, vi har ofte opplevd at vi mister internett ip. Og er av nett en stund... Har heller aldri hatt mere enn 55KB/sek på linja, selv om jeg teoretisk skulle hatt 64. Greit nok, bryr meg egentlig ikke. Men det jeg ikke kan forstå er hvorfor de ikke gjør dette ferdig, det er mye mindre jamring når ting er ferdig og det funker. Og sannsynligvis viktigst for FM - Penger i kassa!....

Så det jeg vil frem til, blir Fenstad i Nes ferdig før 2005? Eller i det hele tatt før den første bindingstiden på 12mnd går ut?

Latancy går sikkelig opp og ned innimellom og, 5sek latancy er uaktuellt umulig å spille på. Når du plages av latancy når du surfer vg.no begynner det å bli skikkelig ille. Men jeg har fortsatt troa på at uten FM's ingripen ville Fenstad og de andre bygdene i Nes ALDRI hatt DSL. Nå gjenstår det bare å spise opp kaka dere har tatt til dere...

 

2mmy

Lenke til kommentar
Huff, RAPTORR. Det innlegget hadde virkelig vært et mareritt for en norsklærer. :)

 

Så til det jeg egentlig ville skrive:

2 megabit SDSL fra firstmile koster 800 kroner i måneden med 2 års bindingstid. Hvor god er link-stabiliteten på den linje? Hvor god er pingen til f.eks. Universitetet i Oslo om jeg bor i Oslo?

Jeg jobber på UiO og NextGenTel har et tilbud (498,- pr. mnd) som ligger langt under par i forhold til det jeg betaler. Håpløs service og noe ustabil leveranse til tider. Når forskjellen fra 2.4 megabit adsl til 2 megabit sdsl er 300 kroner, er jeg overbevist. Jeg har lyst på sdsl fordi jeg jobber mye over nettet.

Jeg spiller mye også. Er pakkestrømmen stabil hele døgnet?

 

Jeg har alle ISP-tjenester utenom linjeleveranse fra UiO, så Firstmile ser ut til å være et godt alternativ.

her er noe bedre og husk at når du få regning fra FM så kommer den over 1000kr jeg husker ikke akuratt jeg har liksom2.3mbt begge veier men i virkligheten har jeg 1900/1900 begge veier og jeg liger ca 650 fra sentralen og bor i oslo jeg skule hatt topp link jeg har ngt dem gir meg full link nesten 7mbt på adsl og du har dynamisk ip på fm men ikke her se på den linken http://www.directconnect.no/index.php?id=4 ps hvis jeg ikke FM FIXER linja mi snart. så tar jeg dem får dem. og dem har like bra ping som catsh og plus her får du bundling 4000/4000kbt

Jeg må innrømme at jeg ikke skjønte hva du mente med det innlegget...

 

Tips: Hvis du har dysleksi eller lignende, så putt noen flere enter mellom det du tenker og det du skriver. Da blir det mye lettere å lese. Det spiller ingen rolle om det er skrevet feil så lenge det går an å forstå hva du mener. :)

 

Men til poenget:

Den linken du postet leverer masse fjas som jeg ikke trenger. Jeg har ikke behov for hjemmesider, mail eller faste IPer. Det jeg trenger er 2 megabit sdsl, og da er Firstmile helt åpenbart den beste aktøren. :love:

 

Jeg kommer tilbake med erfaringer når jeg har brukt det en tid.

Lenke til kommentar

HVA FAEN SKJER?

 

SPØRSMÅL: Er det mulig å bruke lenger tid på å fikse meg linja jeg har bestilt (og betalt for)?

 

SVAR: NEI.

 

 

herregud dette begynner bli patetisk, ingen helvetes info, ingenting overhodet HERREGUD..........................

Lenke til kommentar

ja husk at dem driver å oppgradere nette sitt og at dem er et lite selskap som vokser og dem har adsl2 som dem skal få i gang før høsten og da må dem oppgradere alle senntraler og det tar tid det er kansje bedre for dere som venter på linje da får dere sikkert adsl2 som kompasjon dem er helt utrolig bra isp dem har super bra support og dem stiler opp her i oslo i hvertfall :w00t:

 

 

 

eneste hake adsl dems er at dem har ikke satt på full kran 8mbt

 

det hadde dem før :(

Endret av RAPTORR
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...