Jump to content

Nikkor

Medlemmer
 • Content Count

  4969
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

183 :)

About Nikkor

 • Birthday 02/10/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hei! Vi bor i et sameie der jeg er styreleder og har "rammeavtale" med et Rørlegger firma i Oslo, dvs vi bruker de på alt at VVS. Rabatten er 10%, ikke store greiene, men vi har vist alltid brukt dem, og de kjenner rørsystemene her som er praktisk. Bygg fra 1955. Stusser litt på fakturaene vi får fra dem. Har sjeldent brukt rørlegger selv, så er usikker på hva ting koster. Men det oppstod en liten lekkasje fra en vannkran i kjelleren. Ringte inn og fikk beskjed om at det gikk fort og fikse og ikke ville koste all verden. Fikk likevel regning på 7380kr. Er ikke dette dyrt? Eller er det noe man bør regne med. Står også oppført med 3 timers bruk. Det var vist fordi de ikke hadde riktig blandebatteri i bilen og måtte kjøpe det i butikken. Setter pris på tilbakemeldinger.
 2. Er det flere som har kjøpt seg opp på bear aksjer her? Jeg har diverse med alt fra x3 til x12 i Boeing, H&M, dax, sp500, VW, tesla, Volvo, Adidas. Bull norwegian har jeg tapt på, men blir spennende å se i morgen. Dax bear x12 har jo hatt en rimelig heftig økning på 8500% blant annet over en 1mnd periode. Blir spennende om jeg får timet når aksjen er på vei opp igjen og kjøre samme opplegget da.
 3. Takk for svar alle sammen! Poenget med denne tråden var jo det med at informasjonen man fyller ut i egenerklæringen skal være korrekt, og når den ikke er det bør det få konsekvenser. Jeg er helt enig at skjegg/sølvkre er noe man må regne med nå og i fremtiden, men da bør man få opplysning om det før man legger inn bud og leser prospektet. Så får det være opp til hver enkelt om de vil legge inn bud. - Så har man selvfølgelig scenarioer der tidligere eier kanskje ikke har vært klar over problemet, og det har jeg mer forståelse for ettersom de er mer aktive om natten og alle kanskje ikke flyr rundt med lommelykten da. I leiligheten vi kjøpte har vi fått bekreftet at i hvert fall den ene vi fant var skjeggkre. Det var en stor jævel som lå i vasken. Ble sjokkert over størrelsen. De andre vi har funnet er små. Vi har satt ut feller og av rundt 30 feller har vi fanget rundt 5 stk. Bytte små numfer og noen litt større. Dette var da langs lister på soverommet og stua. Heldigvis ikke i nærheten av den jeg fant i vasken, da hadde det vært krise stemning for min del. Fellene blir hentet om en uke og så skal de kartlegge hvor lenge de har vært der, men med tanke på at det både er store og små har de vært der en stund. Selger kan umulig ikke ha vist om dette. I tillegg er det mye sølvkre ( har ikke fått bekreftet om der er skjeggkre også der enda) i bodene som ligger i kjelleren. Snakket med naboen her om dagen og selger hadde visstnok snakket sammen ang det lenge. Selv om sølvkre er mer normalt og ikke betegnes som skadedyr slik skjeggkre skulle dette også vært nevnt i egenerklæringen som selger fyller ut. Blir spennende å se utfallet. Jeg er også spent på hva som skjer når det blir kaldere ute da skjeggkre trekker mot varmen når konstruksjonen rundt blir kald... Kanskje dukker det opp enda flere da.
 4. Hei! Ønsker litt innspill angående leiligheten vi kjøpte i mai. Vi forhørte oss grundig på visning om det hadde vært oppdaget skjeggkre i leiligheten, noe megler bekreftet at det aldri hadde vært der. Ettersom vi fikk en god tone med kjøper så fikk vi nøklene til leiligheten allerede en uke før vi hadde overtakelse slik at vi kunne begynne å male. Allerede da oppdaget vi 2x skjeggkre. Dette ble selger og megler gitt beskjed om. Vi informerte også firmaet som vi har boligkjøperforsikring hos. Etter overtakelse har vi oppdaget 3x til på badet. Boligkjøperforsikringen sier det er vanskelig å finne frem med krav her med tanke på verditap pga de nylige dommene, men er det virkelig sånn at selger kan lyve? Det stod ingenting om dette i egenerklæringen, og med tanke på at han har to bar kan jeg umulig se for meg at han ikke har oppdaget det. Den ene vi fant var -stor- og lå i vasken, de andre har vært mindre så de er i flere størrelser. Det er i tillegg gipsvegger i allerom, så jeg er redd det er store mengder inni der. Hadde vi vist om dette problemet hadde vi aldri gitt 200.000kr over takst, og jeg er også redd vi vil få mindre ved salg senere. - Ja, skjeggkre er blit "vanlig", men 10/10 ville kjøpt en bolig uten skjeggkre om de hadde hatt mulighet, med mindre de fikk en med skjeggkre til en lavere pris. Da bør man jo bli opplyst om dette på forhånd tenker jeg da. Tenker at det man eventuelt kunne gjort var å kontakte den andre budgiveren og hørt om de ville bydd like mye for leiligheten hadde de vist at det var skjeggkre der. Kontakte en annen megler og forhøre hva han ville prisen leiligheten til om den hadde vært med skjeggkre. Hva tenker dere?
×
×
 • Create New...