Jump to content

Nikkor

Medlemmer
 • Content Count

  4968
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

183 :)

About Nikkor

 • Birthday 02/10/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Er det flere som har kjøpt seg opp på bear aksjer her? Jeg har diverse med alt fra x3 til x12 i Boeing, H&M, dax, sp500, VW, tesla, Volvo, Adidas. Bull norwegian har jeg tapt på, men blir spennende å se i morgen. Dax bear x12 har jo hatt en rimelig heftig økning på 8500% blant annet over en 1mnd periode. Blir spennende om jeg får timet når aksjen er på vei opp igjen og kjøre samme opplegget da.
 2. Takk for svar alle sammen! Poenget med denne tråden var jo det med at informasjonen man fyller ut i egenerklæringen skal være korrekt, og når den ikke er det bør det få konsekvenser. Jeg er helt enig at skjegg/sølvkre er noe man må regne med nå og i fremtiden, men da bør man få opplysning om det før man legger inn bud og leser prospektet. Så får det være opp til hver enkelt om de vil legge inn bud. - Så har man selvfølgelig scenarioer der tidligere eier kanskje ikke har vært klar over problemet, og det har jeg mer forståelse for ettersom de er mer aktive om natten og alle kanskje ikke flyr rundt med lommelykten da. I leiligheten vi kjøpte har vi fått bekreftet at i hvert fall den ene vi fant var skjeggkre. Det var en stor jævel som lå i vasken. Ble sjokkert over størrelsen. De andre vi har funnet er små. Vi har satt ut feller og av rundt 30 feller har vi fanget rundt 5 stk. Bytte små numfer og noen litt større. Dette var da langs lister på soverommet og stua. Heldigvis ikke i nærheten av den jeg fant i vasken, da hadde det vært krise stemning for min del. Fellene blir hentet om en uke og så skal de kartlegge hvor lenge de har vært der, men med tanke på at det både er store og små har de vært der en stund. Selger kan umulig ikke ha vist om dette. I tillegg er det mye sølvkre ( har ikke fått bekreftet om der er skjeggkre også der enda) i bodene som ligger i kjelleren. Snakket med naboen her om dagen og selger hadde visstnok snakket sammen ang det lenge. Selv om sølvkre er mer normalt og ikke betegnes som skadedyr slik skjeggkre skulle dette også vært nevnt i egenerklæringen som selger fyller ut. Blir spennende å se utfallet. Jeg er også spent på hva som skjer når det blir kaldere ute da skjeggkre trekker mot varmen når konstruksjonen rundt blir kald... Kanskje dukker det opp enda flere da.
 3. Hei! Ønsker litt innspill angående leiligheten vi kjøpte i mai. Vi forhørte oss grundig på visning om det hadde vært oppdaget skjeggkre i leiligheten, noe megler bekreftet at det aldri hadde vært der. Ettersom vi fikk en god tone med kjøper så fikk vi nøklene til leiligheten allerede en uke før vi hadde overtakelse slik at vi kunne begynne å male. Allerede da oppdaget vi 2x skjeggkre. Dette ble selger og megler gitt beskjed om. Vi informerte også firmaet som vi har boligkjøperforsikring hos. Etter overtakelse har vi oppdaget 3x til på badet. Boligkjøperforsikringen sier det er vanskelig å finne frem med krav her med tanke på verditap pga de nylige dommene, men er det virkelig sånn at selger kan lyve? Det stod ingenting om dette i egenerklæringen, og med tanke på at han har to bar kan jeg umulig se for meg at han ikke har oppdaget det. Den ene vi fant var -stor- og lå i vasken, de andre har vært mindre så de er i flere størrelser. Det er i tillegg gipsvegger i allerom, så jeg er redd det er store mengder inni der. Hadde vi vist om dette problemet hadde vi aldri gitt 200.000kr over takst, og jeg er også redd vi vil få mindre ved salg senere. - Ja, skjeggkre er blit "vanlig", men 10/10 ville kjøpt en bolig uten skjeggkre om de hadde hatt mulighet, med mindre de fikk en med skjeggkre til en lavere pris. Da bør man jo bli opplyst om dette på forhånd tenker jeg da. Tenker at det man eventuelt kunne gjort var å kontakte den andre budgiveren og hørt om de ville bydd like mye for leiligheten hadde de vist at det var skjeggkre der. Kontakte en annen megler og forhøre hva han ville prisen leiligheten til om den hadde vært med skjeggkre. Hva tenker dere?
 4. Så bra løsning for deg, du som bruker 30gb på en dag og ikke har nok data til resten av måneden. Hadde du vært litt oppegående ville du forstått at dette abonnementet er bra for deg som forbruker, fordi det kan gjøre at Telia sitt abonnementet må endres til det bedre.
 5. Telia sitt abonnement passer perfekt for de som bruker 30-40gb på en dag og ikke trenger data resten av måneden, og i tillegg ønsker å betale litt ekstra. 99,9999999% av Norges befolkning forstår hvor dumt dette høres ut.
 6. Det er jo litt kjipt for deg som har Telia, bruker du lett 30gb på en dag har du jo bare 10gb til resten av måneden, og i tillegg betaler du mer. Den er kjip, da! Ganske grei times betaling om du i værste fall må svare ja på en eller to SMSer for å øke forbruket (over 5gb) så fremt du ikke misbruker abonnementer. Denne diskusjonen har du tapt.
 7. Så hva i all verden klager du over Chili for da? 40gb for 524kr er jo rådyrt. Bruker du 5gb hver dag i 8 dager er dataen din brukt opp. Hvis du ikke ser det selv er det ikke rart vi har såpass dyre abonnementer i Norge. Og du er rimelig sær om du ikke skjønner det selv.
 8. Du får gå over til Onecall eller Telenor da vettu! 16GB får du hos de til 499kr. Dessverre for Chili er det ikke alle som kan bruke hodet og forstå at de er nødt til å tjene litt penger og.
 9. Ja, det ville jo vært en stor trøst, eller hva? Da må alle over på et langt dyrere abonnement med langt dårlige betingelser igjen. Det hadde jo vært veldig bra for deg som forbruker! Onecall som vistnok er så billige har 16gb til 499, samme som det koster hos Chili. Kanskje du skal gå for de istedenfor? Høres ut som en bra deal!
 10. Jeg sliter med å forstå tanke gangen til de som klager på Chili. Hvorfor klage på et tilbud som er såpass bra? Telenor og Telia tar helt sinnsyke priser for GB, her har dere noen som utfordrer de på pris, og det eneste folk gjør er å klage. 5gb om dagen er MYE, hva er galt med at man må sende enn sms? Og jeg ser mange som klager med at de vil bytte leverandør. Alle andre leverandører er SVINDYRE i forhold, så lykke til. Folk må forstår at de er nødt til å tjene litt penger for å overleve også, og det at Chili kommer med et slikt tilbud er med på å skape konkurranse.
 11. Nei, det er typisk meningene til en som kan få bra damer og vet hvordan ting fungerer her i livet om du vil ha kvalitets damer. Men vil si det går begge veier, jeg vil også ha en jente som er "over" meg og som kan sette meg på plass og som jeg ikke vet hvor jeg har henne hen. Som har sitt eget liv. Er de for snille, og jeg merker de er avhengige av meg så mister jeg respekten med engang uansett hvor snille/deilige de er. Da blir de automatisk under meg, og det er de som trenger meg. Vil ha noen som gir meg utfordringer.
 12. Helt uenig.Rsd tyler og julien er absolutt lærerikt. Selv like jeg rsd Todd valentine best. Det de sier -er- fornuftig og riktig, problemet er at det ikke holder å se på videoene før man blir god. Det må testes og feiles in field, og det er er det som tar tid. Anbefaler julien ten game videoene.
 13. Attraktive jenter svarer også på Hei, hvordan går det. Gjør de ikke det er ikke bildene bra nok. Er en jente interessert så svarer hun. Er bildene middels kan det hjelpe med å finne på ting for at hun skal svare , men synes ofte det blir kleint. Sporty: 23 matcher er ikke akkurat mye.. Har du ikke over 100 matches på en mnd bør du vurdere å ta nye bilder. Har møtt flere på Tinder, liker dog best Happn. Men felles er at det lønner seg å spørre om date tidlig. Er det noen jenter jeg liker spør jeg som regel etter 5-6 setninger frem og tilbake.
 14. Hei, hvordan går det fungerer fint. Eventuelt Hei * navn*, hvordan går det? Om du ikke får svar er det pga du ikke ser fin nok ut, slik er det dessverre. Om dette er tilfellet på mange av samtalene bør du få deg noen bedre bilder. Det er akkurat det samme som når jenter skriver "Hei" til deg. Ser de ikke fine nok ut dropper du også å svare.
×
×
 • Create New...