Gå til innhold

Den store Real Madrid tråden


Gonzolaz

Anbefalte innlegg

Er enig i at Illara ikke er god nok for Real. Det har jeg ment siden han kom til oss. Men han spiller ikke katastrofalt idag.

 

Skaden til Jese er på grensen til krise av flere grunner. Vi har en skadet Benzema, og hvis han ikke blir klar Tim Søndag, hadde jeg håper å se Jese på topp. Det kan vi nå bare glemme, og kan ende opp med en Benzema ute av toppform eller Morata. Ingen av alternativene er noe jeg ser på som ett godt alternativt mot Barcelona.

 

Det med at Jese får en såppas lang skade er også krise for utviklingen hans. Han var på god vei til å bli en av de største spillerne på laget. Han hadde trenger denne sesongen :/

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Illarra er kanskje ikke god nok for å spille fast enda, men han er fortsatt relativt ung og han er det nærmeste vi kommer en kopi av Alonso. Jeg tror han kommer til å bli en god og viktig spiller med årene.

 

Ancelotti sa nå at det ikke blir noen overraskelser med laget til søndag. Med andre ord er nok Benzema klar (tipper de hvilte han bare for å være sikker, Benzema er jo også en ganske pinglete type, tipper han hadde spillt hvis det var en viktig kamp), og med tanke på at Varane spilte 90 min så blir det nok Ramos og Pepe som stoppere. Diego Lopez, Marcelo - Ramos - Pepe - Carvajal, Alonso - Di Maria - Modric, CR - Benz - Bale.

 

Veldig dårlig timing for Jese ja. Var i ferd med å vise at han bør rotere for fullt med CR og ikke minst Bale. Skaden han får nå gjør sjansen for at Madrid og Perez henter inn en stjerne etter VM bare større og da er det nesten farvel til Jese uansett hvor dumt det er. Også en kneskade er også det verste for en spillertype som Jese. Jævlig synd!

Lenke til kommentar

Kan ikke si meg enig i at Illara ikke spiller dårlig. Flere feilpasninger (i tillegg til det faktum at han ikke klarer å slå langpasninger), dårlig teknikk etc. er kun noe av det jeg har sett hittil - er ikke imponert what so ever.

 

I tillegg er han 23 eller 24, til sammenlikning er Thiago Alcantara 1 år yngre og allerede verdensklasse. Illara blir en spiller som brukes for å hvile Modric/Alonso, ingenting annet. Håper virkelig han blir en ny Alonso, tro meg, men jeg har mine tvil.

 

...Sånn, måtte bare få det ut. :p

 

Hørt noen rykter om Pogba til Madrid også. Noen som vet om det ligger noe spesielt i dette?

Lenke til kommentar

Synd vi starter hjemme, men burde uansett være gode muligheter her. Dortmund er fortsatt ikke noe dårlig lag, men ingen tvil om at vi går inn som favoritter.

 

Nå er det først el clasico på søndag. Kjenner jeg gru-gleder meg. Veldig avgjørende kamp, og er ekstra nervepirrende med skadene vi har fått. Hadde håpa Jese kunne vært med, men det kan vi vel glemme nå.

Barcelona har vel ingen skader for øyeblikket?

Lenke til kommentar

Hva tenker dere iforhold til el clasio da folkens? Har dere trua? Vi går inn som favoritter, men føler alt kan skje i slike oppgjør.

Om jeg skulle satt ett bett på denne kampen, måtte det bli dobbeltsjangse. Real win eller Uagjort.

Endret av Sending!
Lenke til kommentar

Føler Madrid er favoritter og blir i utgangspunktet skuffet ved uavgjort. Spesielt pga at Barca (og Atletico) da kommer foran hvis det blir likt.

 

Synes Ancelotti skal gå for seier i alle fall og ikke være redd for å få for egen taktikk og spill. Liten eksamen for Bale også. Skuffet i det andre toppkampene, og en kamp mot Barcelona skal i utgangspunktet passe han.

Lenke til kommentar

Det er innbyrdesoppgjør som teller i La Liga, ikke målforskjell. Atletico vant en kamp og spilte en uavgjort mot oss, noe som betyr at de kommer over oss på tabellen uansett hva dersom vi havner på like mange poeng.

 

Det samme gjelder med Barca. Dersom vi ikke vinner i dag, vil de komme over oss på innbyrdes dersom vi havner på like mange poeng ved sesongslutt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...