Gå til innhold

Playstation 3 Informasjonstråd!(update 11.02.07)


MagnusW

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Var også på Hi-Fi klubben og spilte i dag og jeg må si jeg er skuffa deluxe over ps3. Sykt mye framerate-drop, lag til tider. Og den grafikken de har greid å skryte på seg er jo ikke noe bedre enn xbox360. Nå ble konsollen kjørt på 720p og jeg kan bare tenke meg hvor mye framerate drop det blir på 1080p. Men det var jo ikke bare negativt. Six-Axis kontrolleren var veldig bra, med et unntak, r2 og l2 knappene, disse var altfor flate der man har fingeren og fingeren sklir av. Og spillet vi fikk prøve (motor storm) var veldig bra med unntak av grafikken som var litt skuffende, spillbarheten var på topp da :).

 

Må si at Wii og xbox trekker et lengre strå enn ps3 i denne omgang. Mest pga at hardwaren i ps3'n ikke er tilstrekkelig. Men det skal jo bli spennende å se om ps3 i det hele tatt får dratt ut potensiale i BD eller om det bare blir en flopp.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981234789
hardwaren i ps3 er vel den kraftigaste av det tre next gen konsollene, om utviklerene kan utnytte den er vel spørsmålet...

7347252[/snapback]

 

kraftig CPU betyr ikke best!... 360 har bedre GPU og mer ram.

og hvis utviklerene ikke kan eller gidder og lage spill til konsollen har det ikke noe og si om det er den raskeste, kraftigste og beste maskinvaren i universet.

 

 

litt lese stoff fra en spill utvikler om 360 vs ps3.

sikkert postet før.

 

360 Vs PS3

Endret av Slettet+981234789
Lenke til kommentar
Hva om noen lager en offisiell fanboy-krig tråd, men utvalgte fanboys? Det hadde vært artig, ja! Så kan vi lage en artig liste over pluss og minus over konsollene. For en kjempe-idè.  :yes:

7347295[/snapback]

 

Dette blei vel allerede prøvd ein gang for litt siden. Tror faktisk krigene fortsatte i alle mulige tråder uten om.

Lenke til kommentar
hvordan blir kontrollen til ps3?

7355205[/snapback]

 

Nesten prikk lik som PS2 sin designmesig, dog lettere(uheldigvis, trådløs og du kan styre spill ved å tilte på kontrollerene, den kalles SIXAXIS og inneholder ingen rumble. SAmt den har trinnløse skylderknapper, noe som var på tide også her. Dog har tilbakemeldingene vert blandet på disse, og kontrolleren generelt.

Endret av Mala
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...