Gå til innhold

Radioresepsjonen - Diskutér tidenes lettbeinte underholdningsprogram her!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Skikkelig klein revystemning over hele programmet. Trakk litt på smilebåndet og pusta rolig ut nesa 1-2 utenom sketsjen over her. Den var morsom.

Skrevet

Syns i grunnen alle sketsjene Bjarte var med på var ganske bra (skipaddene, bokgreia og gollum), i tillegg var kondolansegreia ganske morsomt, resten var begredelig. Og noe (f.eks. Therese Johaug sketsjen) var direkte flaut.

  • 3 uker senere...
Skrevet

Programmet er vanligvis helt ok, men episoden fra forrige uke måtte jeg slå av etter 3 minutter. Æ ville heller ha mista såpa i dusjen på Auswitch, enn å høre ferdig hele episoden.

Skrevet

Liker ikke radioprogrammer som går på tider jeg ikke er på jobb. Alltid hatt det slik, dessverre. Det er for mye fotball, dataspill, TV-serier og så videre. Og ja, jeg kunne jo podcastet på jobb men det er effort osv. Og uten musikk (eller er musikken tilbake?).

Skrevet

Når et radioprogram går er likegyldig. Hvilken kanal er likegyldig. Hvaslags musikk som spilles der er så langt i radioens historie likegyldig. Det eneste som betyr noe er:

 

-tilgjengelig som mp3

-uten musikk

 

Resten er ren fornøyelse.

  • Liker 3
Skrevet

Programmet er vanligvis helt ok, men episoden fra forrige uke måtte jeg slå av etter 3 minutter. Æ ville heller ha mista såpa i dusjen på Auswitch, enn å høre ferdig hele episoden.

 

Du må gjerne fortelle hvorfor. Var det så dårlig?

Skrevet (endret)

Det var nok fordi det ikke var Steinar og Bjørn som satt i studio, men Siri Kristiansen og Gunhild Dahlberg.

 

Jeg hørte hele episoden, og synes den var ganske kul. Men så er jeg ganske fan av begge disse jentene fra før, spesielt Gunhild Dahlberg.

Endret av Skurupu
Skrevet (endret)

Har dere forresten smakt butter chicken?

 

Var i India og bestilte butter chicken kun pga. guttebassene.

 

 

Til info: Det er en god rett!

Endret av Mchansern
Skrevet

Har spist Butter Chiken, men ikke i India. Den jeg fikk var ikke helt toppers, men jeg kan godt skjønne at denne retten kan være veldig god om den blir laget med litt kjærlighet.

  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...