Gå til innhold

Innlevering av Xbox 360


fAight

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hadde litt tanker om at HD var begynt å blitt gammel. Slik at den hadde en innvirkning på at konsollen ble herpet. Selv hadde jeg lagt en del timer i Oblivon :(

7487302[/snapback]

 

Mulig du går i samme felle som meg. Jeg sendte med PSU'en og fikk kun selve boxen tilbake, måtte etterlyse PSU. Tok heldigvis bare to dager å få den igjen. Hadde i ditt tilfelle hvertfall kjøpt meg en USB minnepinne og kopiert alle savegamene til den.

 

Nå har jeg forøvrig 2 360'er, så nå kan de bare ryke så mye de vil, bare det ikke skjer samtidig:-)

 

Min erfaring ang. ventetid er 0 min. venting på 5 ganger...veldig fornøyd mao.

Endret av BioNor
Lenke til kommentar
Knallbra og høre. men hvilken feil var det med xboxen din?

7485402[/snapback]

 

Fra dag 1 jeg hadde den begynte den å henge seg når jeg spillte GRAW. Etterhvert som jeg fikk flere spill skjønnte jeg det var noe alvorlig galt ettersom den hang seg i så å si samtlige spill. Tilslutt begynte den å henge seg når når jeg slo på boxen og lastet inn Xboxen-logoen.

Lenke til kommentar

Kanskje det har blitt tatt opp før, men jeg spør allikevel. Jeg kjøpte min 360 ca. månedskifte mars/april i år. Tror jeg kanskje må sende den inn, men skal ikke gjøre det før på nyåret, pga den fungerer foreløpig greit, med unntak av PGR 3. Men jeg lurer på om jeg må betale noe for å få den reparert/byttet? Er det ikke minst 1 års garanti?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-NIoHlfL

Burde vel gå akuratt. Tipper på torsdag eller fredag, men kanskje julerushet forsinker den noen dager slik at den ikke kommer før etter julaften. DHL vil vel fortsette å levere ut i romjulen vil jeg tro.

 

EDIT: Med om du bor ute i gokk og DHL sender pakken med Posten til deg istedet, tviler jeg at det går...

Endret av qoutor
Lenke til kommentar
Og der takket xboxen for seg, litt over ett års tjeneste. Lenge siden den ble produsert 27/10.05, tror nok det er forumets eldste :p

7519692[/snapback]

Velkommen i klubben, samme produksjonsdato som min det :) Jeg ringte dem opp igjen idag (bestilte likkiste for to uker siden som jeg ikke har sett noe til), og da sa de at min forrige leveranse var kansellert. Ikke spør hvorfor, de sa ingenting om det :)

 

Så ikke forvent så altfor mye av de stakkars sjelene som betjener supporttelefonen, hehe :) Og ikke forvent å komme gjennom om du velger svensk heller - har ringt tre ganger, valgt svensk tre ganger, og snakket engelsk tre ganger ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...