Jump to content

Mr.FOXHOUND

Medlemmer
 • Content Count

  2931
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

About Mr.FOXHOUND

 • Birthday 10/22/1984
 1. Har PC og Xbox one. Merker jeg er på et punkt i livet der jobb og familie tar mye tid, og spill engasjerer meg i mindre grad enn før. Tenkte derfor at en Switch kunne være interessant, samt et fint supplement i stua med tanke på datteren min på 4. Tror dog hun er litt liten enda. Ellers tilhører jeg vel den rare lille utskuddgruppa som ikke er veldig interessert i Nintendos egne spill. Mario døde på N64 for min del. Zelda er vel (delvis) unntaket, med noen fantastiske spill, og en god del middelmådige. Er litt risky å kjøpe en Switch bare for BotW da . Ikke veldig interessert i jrpgs heller. Hadde håpet på mer støtte fra vestlige tredjepartsutviklere, gjerne gode singleplayeropplevelser.
 2. Takker for svar Tror jeg venter en stund med å kjøpe da. Er egentlig bare Zelda jeg kunne tenkt meg av first party-spillene. Muligens Odyssey også, men må prøve det først. Mario party og mario kart interesserer meg ikke. Litt synd at Nintendo ikke har et mer uniformt økosystem på tvers av konsollene. Syns konkurrentene er flinkere der. Satser på at det kommer flere eksklusive spill etter hvert, gjerne fra tredjepartshold også. Og at prisen synker litt da.
 3. Jeg vurderer å kjøpe en Switch, men er veldig usikker på enkelte ting. Kunne trengt noen råd fra kyndige mennesker 1. Kan alle spill spilles i portable mode? Altså både fysiske disker, nedlastede spill, virtual Console osv? Er det noen forskjell i oppløsning, ytelse? 2. Hvordan er spillbiblioteket? Har stort sett bare hørt om Nintendos egne serier, ellers ser det ut til å være urovekkende mye nyutgivelser av gamle spill, shovelware, indie osv. Vil dette bedre seg? Frykter en ny Wii.. 3. Er det fremdeles virtual console? Kan spill jeg kjøpte til Wii lastes ned igjen til Switch? Er det kommet spill fra andre, nyere konsoller? 4. Batteritid - hvordan er det med den? Går det an å justere lysstyrke o.l. for å evt forlenge tiden? På forhånd tusen takk for svar
 4. Da er tiden inne for å investere i en ny PC. Pga flytting går jeg for en stor bærbar fremfor stasjonær. PCen skal hovedsakelig brukes til gaming og film. Hva synes folket om denne: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=616333#extra Spesifikasjoner:
 5. Enig. Synes det er synd at de har valgt å gjøre det på denne måten, trist å måtte tvinges til å bruke Steam for å få spilt Civ5 (som for min del er en nødvendighet).
 6. Har ingen erfaringer med dem selv, men forhåndsbestilte både Reach og New Vegas derfra (er uansett bortreist begge leveringsdagene). Hvor treige er de da?
 7. Castlevania: Symphony of the night. Utvilsomt det beste spillet i mine øyne.
 8. I følge The Vault (Fallout wiki) er det tre typer valuta som kan brukes.New California Republic bruker NCR dollar, Caesar's Legion bruker 'legion money' (sjetonger?) mens alle andre bruker de gode gamle flaskekorkene. http://fallout.wikia.com/wiki/Currency
 9. Det bygger på samme motoren, sikkert med en del tweaks. Det blir vel en slags stand-alone expansion ja, en måte for Bethesda å få utnyttet potensialet i Fallout-lisensen uten å måtte vente 4-5 år mellom hver utgivelse.
 10. Supert, da hiver jeg meg på siden jeg har planer om kjøp til høsten Er det forresten noen som vet om det kan lastes ned før spillet er prøvd på konsollen?
 11. Jeg skjønner ikke helt om dette blir AC3, en stand-alone utvidelsespakke, eller DLC/utvidelse som krever at du har AC2. Noen som har peiling?
 12. @McGroven: Tror ikke det var helt slik han mente det. Det kommer ofte avsløringer fra obskure land ja, men det er vel sjeldent at en ansatt representant for et stort, verdensomspennende firma som MS skal avsløre noe av dette kaliberet (som mest sannsynlig skal annonseres i et litt større format, som tja, la oss si E3) dersom det faktisk stemmer. Jeg har i hvert fall vanskelig for å tro at han hadde svart helt ærlig "ja" dersom det faktisk viser seg at dere traff spikeren på hodet med spørsmålet
×
×
 • Create New...