Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst! *LES første post*


Neppe

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nei. Gruppearbeid er jævlig, uansett om det er med mine beste venner og vi er like organisert som FN. Jeg bare hater å ha ansvar for flere enn meg selv samtidig som noen har ansvar for meg. I tillegg er jo sjansene for at man er på gruppe med sine beste venner og er like organisert som FN veldig lave.

Endret av ArilC
Lenke til kommentar

Husker fra tiden på ungdomsskolen at rene guttegrupper stort sett alltid gikk til helvete, ved at en eller flere idioter ikke gjorde noe som helst. Gull med litt kjønnsfordeling på skolegruppearbeid. Av flere grunner.

Slik opplever jeg også det. Og jeg går andreåret på høyskole. Tipper dette er noe som er universelt sant og kommer til å følge meg helt til pensjonen. Må alltid ha minst én jente på gruppen som holde useriøsiteten til et minimum.

Lenke til kommentar

Snus lukter helt greit, men det er ting som lukter både bedre og verre.

 

Er enig med det du sier Refsa, om folk som kaster det hvor som helst. Selv jeg klarte å finne søppeldunker da jeg snusa, så da er det håp for de aller fleste.

Hvis ikke ås har jo den jævla boksen et lokk til å putte snus i ?!?!?!

Verre når snusen havner noen få meter unna søppelkassa, eller under stolen/benken/sitteplassen når ne vet at det er sted å kaste den i nærheten.

Lenke til kommentar

Om man bruker posesnus så har boksen et lokk man kan putte de brukte i. Det å tråkke i en snuspudding er likestilt med å tråkke i en hundepudding. Jævla teit, altså.

 

Irriterer meg litt over at jeg så teksten i signaturen til chokke.

 

 

"Bingo, bangle, bungle, I'm so happy in the jungle, I refuse to gooooo."

Endret av DemonFudge
Lenke til kommentar

Nå har mobilen min sluttet å fungere. Det siste jeg trenger akkurat nå..

Alt jeg eier av elektroniske saker er møkk, som lever sine egne liv og klikker når de vil. Laptop, mp3-spiller, hodetelefoner, spillkonsoller, you name it. Jeg behandler det jo pent nok, så hvorfor i fandens navn må alt bli ødelagt hele tiden?

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...