Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst! *LES første post*


Neppe

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hahaha jeg ler meg ihjæl! Føkkings Norwegian. Når kjører de "lavpriskampanje" igjen og innenlandsruter i sør-Norge skal gå for 199kr en vei.

 

Greit tenker jeg og går inn for å se hvor mye det blir fra SVG til RYG. Riktignok koster det 199kr hver dag - UNTATT fredagene! Da er prisen 379kr SVG->RYG, men 199kr tilbake igjen på søndag (og fredag for den saks skyld). Og slik er det helt frem til mars måned. I april blir prisen skrudd ned til 358kr til RYG, men justert opp til hele 526kr(!) tilbake igjen.

 

Sist jeg fløy betalte jeg 250kr t/r. Makan.

 

Dessuten går flyet 20:40 på fredagen. Alt for sent egentlig, men de har monopol på den ruta.

Endret av W202
Lenke til kommentar

forbanna lokke tilbud ...

 

fikk en annonse på et billig tve drar til butiken da er de tom 10min etter åpnings tid på dagen de lanserte tilbudet ?? ( tror han selgeren hadde trent inn den unskyldningen litt for godt. vanligvis når jeg kommer så tidelig er det " den er ikke kommet enda)

så spør jeg om jeg kan bestile. joda det kan du, men vi har en litt bedre tve til 1000kr mere da, og den har vi på lager. jeg lågg in bestiling på den billige tven og 3 måneder etter på fremdeles ingen ting ... det er jo faen meg krimminelt....

 

og det er HELVETES irriterende...

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...