Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst! *LES første post*


Neppe

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
En ting som også plager meg er noe "nytt" på msn..

 

X Navn Personlig melding: Ser ringenes Herre 1,2,3 :D:D. Sitte oppe lenge i kveld, la meg klokkå 7 :D" Ingen bryr om hvor seint du legger deg for faen

agreed :) .

Eller når de har laaaaange navn "Var morro det (annet navn), LOL *** :D:D:D:D U R søt :D:D:D:D:D LOL <3 (et eller annet jalla-navn) osv osv osv osv"

 

Og når du prater med disse på MSN så må du enten scrolle deg langt til hælvete opp i samtalen for å se hva vedkommende faktisk skrev, eller maksimere samtalevinduet.

Jeg pleier instinktivt å bare blokkere disse idiotene når de legger meg til. Og spesielt de som har nick som KUN omhandler kjæresten, og hvor mye han/hun betyr for han/henne. Hater virkelig sånne idioter.

 

En ting til som irriterer meg:

Skolelys-zombier av noen medelever du har gått i klasse med i 3 år på vgs som ikke har sagt et kløyva ord noen sinne og bare sitter der som noen mugne østers og ser sure ut, som blir skikkelig ville i russetida. Skal "ta" alle som har snakka dritt til/om de de siste 3 årene, eller enda bedre - de som ikke har giddet å prate med de EVER, fordi de er så jævlig dørgandes kjedelige nerder hele gjengen. Og når russetiden er over reiser de på en eller annen høgskole, får unge og bikkje og blir enda kjedeligere enn de var i utgangspunktet. Zzzzzz

Lenke til kommentar
Det irriterer meg litt at jeg ikke er rik.

 

+1.

 

Slippe alle økonomiske bekymringer, kunne ta seg store friheter mtp. shopping av alt fra klær til elektronisk utstyr.

 

Slippe karrierejaget, fordi man uansett ikke havner i en lavtlønnet drittjobb.

 

Reise på lange ferier uten å tenke budsjett osv osv.

 

Hadde vært så deilig...

Lenke til kommentar

Det irriterer meg at jeg ikke kommer fram til noe ang. om jeg skal beholde sykkelen eller selge den..

 

Brukt 16500kr på sykkel, noe jeg med hånden på hjertet kan si at jeg absolutt ikke angrer på, for den var verdt det.

Men jeg er sjeldent i fjellet med den, bare av og til jeg finner ut at jeg skal ta en tur oppi bakkene oppfor huset vårt og sykle, men noe aktiv sykling i downhill-løypa i byen er det ikke.

 

MEN, om jeg selger den, er det the point of no return. For jeg kjøper ikke en ny sykkel til 17k om jeg angrer på at jeg solgte den... Og angrer jeg kommer det til å være surt!

 

 

Kjiipt.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...