Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst! *LES første post*


Neppe

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg irriterer meg også over gutter som tror de er så jævlig kule, og kan finne på å rope "Heeei sexxy! Sexxy!" fra noen titalls meter unna, og når du snur deg står de der og gliser! HATER DET! Venninner rundt står å fniser, mens jeg har lyst til å gå bort å dra' til han. Hvem tror de at de _er_? Gutter er noen selvopptatte og egoistiske vesner, som kjører rundt i en hårete BMW. <-- Sikter til videregående gutter.

Du var ikke LITE generaliserende nå da?

Lenke til kommentar
Men poenget med å skrive de innlegene er vel å få folk til å reagere, derfor gidder jeg ikke bry meg lenger.

 

Dette irriterer meg. Når ellers interessante meninger forsvinner i mengden fordi noen troll har klart å irritere på seg mennesker.

 

Selv om jeg liker input-en, er dette fenomenet ekstra synlig når jenter legger ut om meningene sine. Utrolig mange gutter som skal ta alt personlig og bokstavelig. Er jenta i tillegg et troll, kommer det fort opp 10 sider med svar på en av meningene hennes.

Lenke til kommentar
Irriterer meg at når Nord-Norges største lan (NaITparty) skal arrangeres så skal hall leien økes med 475% og en av grunnene til det ikke blir arrangert alikevel.

 

Perfekt eksempel på hvordan dagens samfunn utvikler seg. Når noen oppdager at de kan tjene penger på noe, så utnytter de det til det ekstreme, og ødelegger dermed alt.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...