Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst! *LES første post*


Neppe

Anbefalte innlegg

Jeg blir grenseløst irritert av ørepluggene jeg kjøper til PCen. Siden sommeren har 3 sett mistet lyden på det ene øret, etter dekslene rundt pluggene faller av og/eller ledningene rives av etter normalt bruk.

 

Ville kose meg med et par serier og filmer i natt, men nå må jeg ned på butikksenteret og kjøpe nye.

Endret av Quicko
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Last.fm.

Den har ikke oppdatert seg siden 16. november jo =/

 

Jeg vil vite hvor mange ganger jeg har spilt Coca-Cola Christmas Theme nå, orker ikke begynne med matte.

 

Bytt passord på brukeren din på nettsida og i last.fm programmet, og restart programmet. Hender at det henger seg opp.

Endret av Brian
Lenke til kommentar
Irriterer meg grenseløst over hvor ufattelig håpløse politikerne i dette landet er :realmad:

Du er ikke den eneste....

 

Politikere genrellt irriterer meg.

 

Det som irriterer meg mest er at vi ikke fikk den helvettes forsterkeren til anlegget i bilen min til å funke. Attpåtil klarte jeg å ryke en kabel som allerede er lagt under listene på bilen, og blir et helvette å få opp igjen :realmad:

Lenke til kommentar

Interessant dette her altså. Norge er tydeligvis et forferdelig land for noen, men dere sliter med å finne et bra alternativ? Hmmm...

 

Personlig synes jeg politikken i dette landet blir ødelagt av at så mange politikerne er mer opptatt av å klage og finne feil med hverandre istedenfor å faktisk samarbeide og komme opp med gode løsninger for landet. All denne sytingen smitter jo tydeligvis over på vanlige folk også.

 

Min irritasjon: folk som klager når de egentlig har det veldig bra. Særlig jenter som hevder at de er "feminister" og er opptatt av likestilling. I praksis går dette tydeligvis ut på at de skal ha like stor sjanse på alle goder som menn, uansett om de har gjort seg fortjent til det eller ikke. Kvinner skal ha like høy lønn, men de skal ikke betale for maten på en date (er det fordi sminke er så dyrt?). Man skal holde opp døren for dem, ta halvparten av husarbeidet, men det skal skiftes dekk eller tilogmed noe så enkelt som en sikring, så er det tydeligvis mannens soleklare oppgave.

 

Og verst av alt; norske menn er tydeligvis svin, selv om vi for meg virker som noen av de som er mest høflige, respektfulle mannfolkene som finnes når det gjelder å respektere kvinner.

 

Men neida, kvinner blir tydeligvis undertrykt av onde menn i Norge. Og her trodde jeg at Norge var det landet som var mest frampå når det gjaldt kvinners rettigheter I VERDEN?

 

Og når alt kommer til alt, så er det bare noe kvinner sier den ene halvparten av tiden. Den andre halvparten av tiden er norske menn håpløse og "turn-off" fordi de er FOR SNILLE!

 

 

Screw yerself bitchez. Ja, jeg vet at ikke alle er sånn...

Endret av Rata101
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...