Gå til innhold

Supernatural - Alle sesonger (USA-sendetid) - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 4 måneder senere...

Såeh. Er folk klar til neste sesong som starter i morgen? :)

 

Det er vi! Tror denne sesongen kan bli ganske bra selv om jeg fortsatt mener at serien burde ha endt med sesong 5. Mer perfekt avslutning enn det får de nok aldri til å kopiere. For dere som har sett intervjuet med Jensen så sammenligner han Dean i denne sesongen med karakteren fra Hurt Locker på den måten at begge har vært i "the battlefield" over lang tid. Dean har vært i purgatory i 12 måneder og vært konstant omringet av alle skapningene han har jaktet og drept og har da vært i fight som har vart i et år. Så når han da returnerer hjem så blir det litt vel kjedelig for han akkurat som fyren i hurt locker når han kommer hjem fra midtøsten.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 7 måneder senere...

Sesongen var rimelig bra, den, men er i tvil hvordan ting kommer til å utvikle seg fra nå. Alt dette med at alle englene daler ned i skjul er jo bare en reprise av slutten på sesong to, da de presterte å slippe ut alle demonene fra Helvete. At Cass er blitt "menneske" gjør fint ilte fra eller til, da Metatron beholdt den flasken med essensen hans. Det betyr jo bare at Cass blir normal igjen før eller senere. Og med tanke på at han a) er fast inventar neste sesong og b) har vær "Gud" vil det neppe blir noe særlig utvikling der i gården. Strengt tatt gjenstår bare Crowley, og tar jeg ikke mye feil vil han bli sparket fra tronen av Abbadon. De kan nok slite litt mot henne, men på den annen side har de jo allerede banket Lucifer, Crowley og Lilith. Abbadon blir bare den fjerde i rekken. Den femte, om vi tar med Leviathans, og den sjette om vi tar med Cass som Gud. I tillegg er jo Sam kurert nå, så vi får ikke det heller.

 

På toppen av det hele har vi jo Bobby. Han døde, kom tilbake som spøkelse, "døde" enda en gang da de brant den flasken, og kom likevel tilbake enda en gang da Sam dro til Helvete for å hente ham. Det skulle ikke forundre meg om han nå har fått englestatus, bare for å bli sparket ut av Himmelen sammen med de andre. Dermed har vi han tilbake for fjerde gang. Både Sam og Dean har blitt drept minst en gang hver, og de er da begge i levende live fortsatt. Med andre ord er det så lite som får faktiske konsekvenser at det begynner å bli kjedelig. Hva blir det neste? Dukker Ruby eller Meg opp igjen?

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Da har vi bekreftet at det blir en Supernatural spinoff snart. Den vil utelukkende foregå i Chicago, og vil fokusere på hunters og monstre. Piloten vil bli en helt vanlig episode av Supernatural, men ingen karakterer fra Supernatural vil være med (dvs i skrivende stund har de bekreftet at de ikke planlegger å flytte noen fra Supernatural over til spinoff'en, men det kan endre seg.)

 

Supernatural, på sin side, gjør det fortsatt veldig bra, og har ingen planer om å slutte med det første. Så ta det med ro, det kan nok bli en tiende, ellevte og tolvte sesong for alt vi vet. Det kan høres tvilsomt ut med tanke på hvor lenge serien har vart, men mange er nok enige at de to siste sesongene har vært noen av de beste på lenge. Så hvorfor ikke fortsette? :) Spinoff'en vil på ingen måter påvirke hovedserien. Men det betyr vel dessverre at når verden som vanlig er i fare gir folkene i spinoff'en blaffen, og når Chicago er i fare er Sam og Dean for opptatte med sitt. :p ("Buffy, hele verden i fare! Vi må ringe Angel og gjenen!" "Angel hvem?") :p

 

Så hva tror folket? Kan dette bli bra?

 

http://www.ign.com/articles/2013/07/30/supernatural-spinoff-no-pre-existing-characters

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Både og. De to siste sesongene har ganske bra, men langt fra noen klassikere. På den annen side har det gått oppover fra sesong seks (ræva), så vi vet aldri. Det som bekymrer mest er nok at en viss karakter høyst sannsynlig vil komme tilbake.

 

 

Har ikke noen link til det, men har lest en god del om at Bobby kommer tilbake. En av de tidligste episodene heter "I'm not an angel" (eller noe sånt), så jeg mistenker at det er noe der. Englene dalte jo ned i skjult i forrige finale, så det vil ikke være rart om Bobby også kom ned med dem. Men om det skjer, er det jo godt mulig det bare er midligertidig.

 

Lenke til kommentar

så igjennom siste sesong igår, herlig å endelig være opp to speed og kunne diskutere serien :D må si sesong 2 og 5 er de beste, men den forrige sesongen tok seg opp i forhold til de 2 foregående.

 

De episodene jeg digger mest er de som var med "tricksteren" og med hun charlie, virkelig kul karakter det der ^^ Som noen nevnte så kan det jo være at bobby kommer nok en gang tilbake, hvorfor ikke?

Sam og Dean har jo kommet tilbake utallige ganger fra døden, ser ikke hvorfor bobby ikke skulle få lov til det.

 

Er spent på hva de gjør med crowley ettersom de var så close til å få han purified, samt får vi noen gang se "gud"?

Lenke til kommentar

Ja, Bobby kommer sannsynligvis tilbake, som noen nevnte i en spoiler...

 

Crowley vil nok fortsatt være med, men er han den samme gamle? Ser ikke helt hvorfor han ikke skulle være det. Tenk også på at Castiel nå er et menneske (som kan være det episoden "I'm not an angel" hinter til), men han vil selvsagt være med. Det morsomme/kjedelige her er at Metatron beholdt engle-essensen hans, så han vil garantert få den tilbake før eller senere - med mindre den blir gitt til noen andre, så klart. Bobby, kanskje? Det hadde vært tøft. :)

Lenke til kommentar

Da var vi i gang igjen. :) Meget bra start på sesongen. Castiel er fortsatt seg selv, selv om han nå er et menneske. Ikke helt sikker på hvor historien vil gå videre i sesongen, men det lover bra uansett. Selv Bobby dukket opp igjen på en naturlig måte, og jeg håper han vil være med i flere episoder fremover. Kanskje til og med som fast inventar. Eneste jeg ikke liker helt er at Dean må holde noe hemmelig for Sam. Det blir for likt det der med å skjule det som skjedde i helvete bak den muren, eller hva det nå var. Men uansett, en meget bra start. Langt bedre enn forventet.

Lenke til kommentar

Eneste jeg ikke liker helt er at Dean må holde noe hemmelig for Sam. Det blir for likt det der med å skjule det som skjedde i helvete bak den muren, eller hva det nå var. Men uansett, en meget bra start. Langt bedre enn forventet.

Ingen sesong uten "them feels" og at brødrene skjuler noe fatalt for hverandre!

 

Helt malplassert og merkelig å se Cas uten trenchcoaten.

Lenke til kommentar

Ja, Cas uten trenchcoat blir litt feil. Men på den annen side er vel nettopp det hele poenget. Han er ikke menneskelig igjen, så han endret like greit utseendet også for å fremheve dette. Men dette er tross alt Supernatural, så han får den nok igjen snart. Når Bobby kan dø, bli spøkelse, bli sendt til helvete, opp til himmelen og likevel komme tilbake, kan nok trenchcoaten også klare det. :p

Lenke til kommentar

Likte veldig godt den episoden, enig med det dere sier at det var merkelig med cas uten sin sedvanlige trenchcoat men det er en fin måte å markere en forskjell på. Men ja enig, trenchcoaten kommer tilbake sånn som kanskje også Bobby gjør :)

 

Lurer på hva Dean må gjøre for izekiel for å gjøre opp for det der, sikkert ikke småting :p

Spent på fortsettelsen i denne sesongen lurer på hva det ender opp med, og hva gjør de med crowley som enda er i baggasjerommet?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...