Gå til innhold

Hekta på tv-serie?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er bare to serier jeg har vært helt utrolig opphengt og dette har jeg sett på under et år:

 

The O.C:

 

Sett de 3 første sesongene 3 ganger og sesong 3 sikkert 4-5. Helt utrolig genialt, første sesongen tror jeg er tidenes sesong i noe som helst slags tvserie noensinne. Jeg så hele sesongen på under et døgn (!) og alt i alt kommer den vel på 18 timer +/-. Jeg så 6 timer i strekk etter å ha døgna på lan, sov i ca 4 timer (kunne sovet 12, men hadde vekkerklokke for å se mer), stod opp og så de 12 siste timene sammenhengende fra senga.

 

Friends:

 

Leste at det var noen som skrøt av at de hadde sett alle epsiodene to ganger på et semester tidligere i tråden. Jeg har nå nesten bare brukt 1 måned på å se alt for andre gang via pc, og jeg har selvfølgelig vokst opp med å se det kl 17 på TV2 så ofte som jeg klarer. Legger jeg sammen alt jeg har sett på TV og nedlastet kan det være jeg passerer 600-700 episoder.

 

Andre serier jeg liker, men ikke har sett alt av:

 

Alle Elsker Raymond

Simpsons

24

 

Forresten, jeg har også ses 1-15 av Simpsons lastet ned, men jeg får ikke til å begynne se det til vanlig. Når jeg ser det på TV3 i blant synes jeg det er så vilt genialt, men av en eller annen grunn er det ikke i nærheten av like morsomt via pc. Kan det være fordi det mangler en handling for å drive alt fremover?

 

Har noen forslag til en genial tv-serie etter å ha sett hva jeg liker?

Endret av @daniel89j
Lenke til kommentar

begynner jeg først å se en serie går de som regel fort unna. Så 3 sesonger av alias på under 1 uke. Og når jeg satt meg ned og så buffy gikk alle 7 sesongene, 144 episoder, unna på 13dager. Går stort sett endel roligere for seg nå fortiden da.

 

ellers går det i house, lost, grey's anatomy, prison break, family guy, heroes, veronica mars og the o.c. som jeg ser hver uke. og overnyttår kommer vel 24 og føyer seg til.

 

en episode om dagen gjør bra for... umm...

Lenke til kommentar

Lost, prison break, simpsons, 24, family guy, south park og rome er de serien eg må ha med meg når det har komt ein ny episode av de.

Ellers så ser eg litt uregelmessig på heroes, seinfeld, alle elsker raymond, six feet under, NYPD Blue og mange flere. Samt at eg hele tiden på jakt etter nye serier.

Endret av mafiaman
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...