Gå til innhold

Den lille rogue-tråden


Anbefalte innlegg

Hva syns dere om shadowstep? speccet det idag og må si jeg er positivt overrasket etter alt det negative jeg har hørt om talentet. kan kanskje si meg enig at det kan ha sine begrensninger i 1v1 og duels, men i AV rocker det vilt. glimrende å teleportere seg bak fiendens meatshield og ta ut healere/mages/huntere etc, med 20% +dmg så ryker fleste cloth users med ambush-backstab. + at man kan teleportere seg oppover og nedover. litt artig at man feks kan stå utenfor en bunker, og så teleportere seg opp bak bueskytterne.

7693799[/snapback]

Ja, det er litt morsomt. Man kan også porte seg opp på motstanderens graveyard i warsong :). Er også digg å ta ned hunters som aldri før. Det er en gave mot kiters. Vanish, shadowstep, heisann! Oppdaget i dag at disable traps ikke bryter stealth, er det nytt?

 

Men kommer nok til å gå tilbake til mutilate for å ha en mer balansert pvp/pve spec. Savner skaden og combopoints til stunlock.

 

Edit: Og å grinde i Tyrs Hand.

Endret av AvieN
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
synd at det bare er dagger skills som shadow step funker på

 

 

og er shadow step verdt å satse på hvis man mister cold blood  :hmm:

7695281[/snapback]

Det funker vel med alt det? Eneste spørsmålet er om man vil specce 41 poeng i treet, men det er det jo mange hemo som gjør.

 

Bloody hell, var morsomt med pally. Shadowstep er restealths beste venn.

 

Morsom combo: Ambush-vanish-shadowstep-ambush. Det skal så prøves på ekkel, blinkende mage asap.

Endret av AvieN
Lenke til kommentar
synd at det bare er dagger skills som shadow step funker på

 

 

og er shadow step verdt å satse på hvis man mister cold blood  :hmm:

7695281[/snapback]

 

for en ren ambush/backstab build så syns jeg man egentlig ikke er så avhengig av coldblood, er såklart en veldig bra skill og ha, men crit% på ambush og backstab er såpass høy at jeg savner den ikke no spesielt. Eneste er når jeg har en 5 cp Evis klar :)

Lenke til kommentar
noen som har testet envenom skikkelig? jeg har prøvd det litt, og fått inntrykk av at det suger! får jo mer damage av å bruke eviscerate, og heller la poison dotten være på konstant. imo

7766401[/snapback]

Har ikke testa det, da jeg kom til samme konklusjon etter å ha lest om det. Men kanskje det er en imba måte å bruke det på, vi ikke har tenkt på? :hmm:

Lenke til kommentar

Da har jeg rullet min andre rogue og skal levle. Er level 11 nå, og lurer på hvordan det er å levle med noe annet enn combat swords (Første roguen var det, har lite levleerfaringer med annet)

 

Edit: Hvordan er Ambush/Remorseless/Imp. Sinsiter til å levle med? (Altså: Ambush, addon som skifter til sverd, Sinister strike spam, bytte til dagger, Remorselessambush, rinse and repeat)

Endret av Lycantrophe
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...