Gå til innhold

Family Guy - Alle sesonger (USA-sendetid)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...
  • 4 uker senere...

Sesongen nå har vært litt blandet føler jeg. Litt OK premiere (med "Trolololo"-karen) og etter det har det vært mye "meh"-episoder som ikke har fokusert på humoristiske og crazy plots. "Seahorse Seashell Party", sesongens andre episode, var jo skikkelig fokusert på Megs følelsesmessige liv. En episode hvor hele familien kranglet. Dette traff meg ikke helt, selv om de kanskje prøvde å gjøre deres karakterer mye dypere og emosjonelle. Det samme gjaldt episoden etterpå hvor vi treffer Brenda, søsteren til Glenn Quagmire, og hennes voldelige kjæreste (som senere bli forlovede).

 

Men i år fikk vi "Back to the Pilot" som virkelig var et høydepunkt. Et morsomt og originalt plot med mange interessante scener. Elsker hvordan de konstant kommenterer seg selv og de feilene de har gjort. De er kult å se hvordan alle har utviklet fra Piloten. Fantastiske kommentarer av Stewie om at "Old Stewie" har flere gadgets enn han selv.

 

Og når de er i framtiden og ser hvor late Family Guy-karakterene er. "Here's a cutaway".

Quagmire er en frosk og Joe er en slags Terminator. Cookie Monsters "Cookiebook", de dreper Kool-Aid Guy etter at hans ankomst inn i rettsalen, eller når de alle sammen tidsreiser til dette øyeblikket. Elsker når Brian og Stewie kommer tilbake som noen barbershop-ruller (aner ikke hva disse heter). "This is life for some reason" "God help us, this is no way to live"

 

Denne episoden var virkelig god!

  • Liker 4
Lenke til kommentar
  • 10 måneder senere...
  • 1 år senere...

Ah, ja, Brian var ganske ekkelt, men det ble litt reddet av den humoristiske situasjonen. Morsomt at denne tråden har gjennoppstått litt. Helt ålreit sesong dette her. Morsomste i forrige episode (ikke s12e04 som det blir nevnt her, men s12e05) var hvordan ANAL TONGHT? som blir skrevet av publikum før CANAL TONIGHT? dukker opp.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...