Gå til innhold

kjære EA sport, angående fifa2006


Syfer

Anbefalte innlegg

hva i guds navn og rike er det dere tenker med ?

kan noen vennligst gi meg en logisk forklaring på hvorfor eto`o ikke klarer å springe fra hoftun i ren løpsduell ? jeg føler at dette gjentar seg hvert bidige år.

hele poenget med gjennombruddspasningen er jo at man skal kunne utnytte farten til medspillere for å skape sjanser, noe som fungerer utmerket i pes, her er det jo ødelagt pga identisk fart.

Endret av Syfer
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg må få si jeg likte emnetittelen.

Jeg skjønte med en gang hva det kom til å dreie seg om.

En som ikke er fornøyd med nyeste fifa.

Ble så nysgjerrig på hva som ikke svarte til forventningene og gikk i topic.

En god tittel som inviterer andre til å komme med sin mening på hva som er bra, dårlig eller kunne vært gjort annerledes.

Synes overhodet ikke dette er et uforståelig topic ut fra emnetittelen.

 

(Nå må vi ikke få et moderatorteam som Flanker ut både det ene og det andre her inne!)

Lenke til kommentar

Enig. Jeg og skjønte loen lunde hva denne posten inneholdt. Emnetittelen var ikke så værst, dog kunne den vært bedre, men den er ikke så elendig at det kvalifiserer til stengelse. Men det er ikke min avgjørelse.

 

Ang. farten til spillerne. Det er veldig arbeid om de skulle fikse det slik at alle spillerne hadde akkurat den farten de har i virkeligheten. Men at alle har samme hastighet. Det er for dårlig.

Lenke til kommentar

I PES kan man laste ned utallige oppdateringer på lag og spillere. Disse inneholder oppdaterte lag, drakter, spillere og stats på spillerne, og disse statsene er ofte konvertert rett fra Football Manager (som jo er brukbart nøyaktige).

 

Slike ting bør vel finnes til Fifa også? Isåfall er det jo bare å oppdatere, eller du kan editere spillerne selv. Om det da ikke hjelper, så er problemene dypere og mer tragisk enn som så...

Lenke til kommentar

fy fan for en sær og prippen gjeng!

 

når EA utvikler nye fifa spill, så kan de fan meg begynne å gjøre det ordentlig. For mye jobb at spillerne skal ha ulik fart ? NEI?!

 

Vi betaler trossalt 500kr pr spill, og vi får ikke noe nytt enn hakket bedre grafikk. Helt håpløst synes jeg.

Lenke til kommentar
hva i guds navn og rike er det dere tenker med ?

kan noen vennligst gi meg en logisk forklaring på hvorfor eto`o ikke klarer å springe fra hoftun i ren løpsduell ? jeg føler at dette gjentar seg hvert bidige år.

hele poenget med gjennombruddspasningen er jo at man skal kunne utnytte farten til medspillere for å skape sjanser, noe som fungerer utmerket i pes, her er det jo ødelagt pga identisk fart.

hehe)........jeg skal fortelle en liten historie om meg)) hehe))

Den 29iende september gikk jeg t byen for å kjøpe FIFA 2006, jeg var sånn

( :dribble: ) når jeg spillte den nye FIFA og fikk spillle mot (tidenes beste lag)

:roll: så ble jeg imponert over hva EA SPORT kan vise og lage......det ble uavgjort denne kampen (Rosenborg 1-1 tidenes beste lag) husker ikke ka heter den

:whistle: .........etter at jeg begynte med carrer modusen ble jeg imponert en gang til, alt var mye enklere og bedre det tok lite tid å gå til spilleinstilinger og tilbake........de skrev om carrer modusen og om spillere alt som du bør vite....det har de ikke gjort i PES men ok glem PES og begynn med FIFA 2006............ hvis du elsker innteresante spill så velg den nye FIFA da blir du ikke skuffet....ja kansje kontrollen er ikke så perfekt i FIFA som den er i PES men men :hmm: de som har kjøpt FIFA og er skuffet over den så bruk litt mer tid på spillet kansje når dere blir litt kjent med spillet blir det bare kult å spille FIFA 2006 jeg som brukte 500kr på spillet er ikke skuffet over den. fordi at FIFA er verdens beste spill..................................

Lenke til kommentar

off topic

 

noen hvert borti dette problemet? der menyen går amokk inne i spillet? hadde faktisk samme problem når jeg skulle prøve demoen men regnet selvfølgelig med at de hadde fikset problemet på full versjon......tåpeli dårli av EA....noen som har forslag på hva en kan gjøre??

 

Har en microsoft usb mus og et vanlig ps2 tastatur....problemet ligger ikke i disse, siden jeg prøvde å trekke dem ut, og da gikk fortsatt menyen amokk inne i spillet...:\

Lenke til kommentar

At noen klarer å påstå FIFA er bedre enn PES tyder bare enten på at de aldri har prøvd PES, eller at de har spilt FIFA hele sitt liv, og er så sære mennesker at de ikke gidder å gi slipp på serien.

 

Greit nok at PES mangler lisensen på en del lag, men realismen i spillet kan ingen slå. Bevegelser, skudd, grafikk, alt er bedre enn på FIFA.

Endret av Riq
Lenke til kommentar

Kunne ikke vært mer enig!!

Fifa 2006 er talentløst!

Hvem faen bryr seg om bedre grafikk når spillfølelsen er elendig og virker helt unaturlig??

 

Man får følelsen av at spillerene går på "speed" utpå banen!

Spillerene reagerer ikke når du skal sende de på løp, og heller ikke når du tilkaller andre-forsvarer.

Måten keeper gir retur i tide og utide på er også en av utallige idiotiske feil med dette spillet.....for ikke å snakke om måten spillet småhakker på som er umåtelig irriterende....

 

Har spilt fifa siden dag 1, men dette var flaue greier!

 

i det hele tatt har ea sports lansert et spill før det var ferdig!

 

Totalt hype!

Lenke til kommentar

Jeg har spilt Fifa på pc siden den første versjonen hvor man kunne stå foran keeper når han sparket ut ballen, ballen gikk i spilleren og imål. Utrolig dårlig grafikk iforhold til hva vi har i dag, men utrolig morsomt spill alikevel.

 

Det er dette jeg tror mange FIFA entusiaster bommer litt på. Grafikken er nå fenomenal og gjør spillet bra pga dette, men idag holder ikke det. Jeg skiftet til PES da PES 2 kom på markedet. Betydelig bedre "gameplay" i PES og FIFA når ikke opp.

 

En klassiker med FIFA spillene er at man legger inn foran mål, trykker febrilsk på skyteknappen og vips - der skjøt spilleren brasse og i mål. I PES kan man score på måter man aldri har sett før, og det etter å ha spilt spillet i flere år. Mindre forutsigbart er et nøkkelord med andre ord.

 

Gleder meg stort til PES5, det blir nok ikke perfekt selvsagt, men antar det blir flere hakk bedre enn FIFA.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...