Gå til innhold

Macafé — Uformell chitchat rundt Mac og Apple.


Roberto

Anbefalte innlegg

Det gamle tastaturet var elsk å skrive på. De nye er ikke verst, men likte egentlig de gamle bedre. De nye er dog evig mye penere å se på. Kan vel ikke få begge deler. :hmm:

 

Tastaturet var dråpen som fikk meg til å bli macbruker. Ikke engang som backup-maskin ville jeg valgt den gamle med det gamle tastaturet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Selvom om folk håper, tror jeg man kan sa langt etter tynnere og lettere mbp. Kanskje lettere, men etterhveret blir den jo som macbook air, og da går litt av premium stemplet til macbook air vekk.

 

Dog kan det jo hende at macbook air blir 11-13" for portabilitet, og så blir mbp 15-17" for hardere bruk

 

Jepp er nok stor fare for det dessverre. Portable maskiner med ytelse kan man nok se langt etter fremover fra Apple..

 

Jeg har en følelse det har med varmeutvikling vel så mye som jobs batteri-fetish. De har både patenter på karbonfiber-bruk i chassies, og bruk av liquidmetal for kanalisering av varme som kanskje kan gjøre livet litt lettere. Lurer på om det blir noe redesign på macbook pro og i neste version. så jo macbook air fikk en ny stil.

Lenke til kommentar

Igjen, kommer ann på hva enkelt mener som redesign, snakker vi her små ting, sånn som den nye macbook air, der det bare er snakk om små kosmetiske ting, konstruksjonen er jo lik på gamle og nye air. Eller fks overgang fra svart til grå på imacene (baksiden)

 

Eller mener folk redesign ala pre unibody til dagens unibody laptoper.

 

Selvom jeg håper på noe nytt, tror jeg det blir mer kosmetiske ting, og på hardware fronten, skjermer med høyere oppløsning, kanskje grå kant rundt skjermen osv osv.

 

Bare ser ikke helt hva de kan gjøre med fks mbp uten å bli for mye som macbook air.

 

Nå er jo også steve jobs kjent for å si at en ting ikke er mulig, og så komme neste år å si, "vi sa det var umulig, men vi klarte det likevel" så skulle ikke forundre meg om vi ser noe helt nytt

Lenke til kommentar

Hvis de satser like hardt på MacBook Air fram til neste lansering ser jeg for meg at jeg kan kjøpe den. Jeg tror neste års store satsing blir cloud syncing. Apple har som kjent et helt enormt datasenter under bygging og det har vist seg at de har planer om å doble det eller hvertfall tegningene for å gjøre det om det trengs. Hva skal de bruke dette til? Ingen vet, men jeg HÅPER på cloud syncing. Jeg har lært at det er gull verdt å ha alt tilgjengelig hele tida over alt. Hvis jeg sitter i sofaen på iPaden og surfer og kommer på at jeg skulle kjøpt kjøttdeig på tilbud som jeg så på TV, så smeller jeg det inn og så skal det synkes automatisk med en gang med både iPhone, Mac og PC. Jeg tror (og håper) det neste trifektaen kan bli:

1. Vanlig program på en datamaskin som vi alle kjenner.

2. Devices-apps (lesebrett, tablets, mobiler o.l.)

3. Internett browseren.

 

Apple har gjort det perfekt med MobileMe som pushsynkroniserer med alt og alle av mine devices og maskiner, samtidig som det er tilgjengelig fra hvilkensomhelst PC via en nettleser. Sånn drømmer jeg om at alt av mine apps skal bli (der det er nødvendig så klart). Jeg vil ha bildene, regnskapet mitt, musikken min, filmene mine osv. tilgjengelig og synkronisert over internett til enhver tid overalt og jeg er villig til å betale! Jeg håper App Store til OSX og iOS kommer med en slik funksjon som alle utviklere lett kan integrere i sine apps. MobileMe var et steg i riktig retning og jeg bruker selv 3-4 apps som cloud-synker med MobileMe-disken, men det er ikke så sømløst som Apple sine egne MobileMe apps. Jeg må liksom trykke på sync og tenke for å ikke miste noe info, men jeg vil det skal skje automatisk uten at jeg trenger være redd for å miste noe!

 

Hva tror dere 2011 og Apple's datasenter vil bringe?

Lenke til kommentar

Hvis jeg sitter i sofaen på iPaden og surfer og kommer på at jeg skulle kjøpt kjøttdeig på tilbud som jeg så på TV, så smeller jeg det inn og så skal det synkes automatisk med en gang med både iPhone, Mac og PC.

Om du ikke allerede har slikt: Simplenote (iOS), Notational Velocity (Mac). Enig i at Apple har en jobb å gjøre for å implementere slike løsninger i sine programmer, men det er mulig å komme svært nær den ideele løsningen allerede i dag.

 

Siste versjon av Scrivener jobber også sammen med Dropbox, Simplenote og mye annet, men det fungerer ikke i nærheten av så sømløst som tospannet Notational Velocity/Simplenote.

Endret av Euklid
Lenke til kommentar

Kort spørsmål, som jeg tror har et lengre svar:

 

Jeg lastet ned en trial av espionage, og låste en rekke mapper blant anent dokument mappen min. Plutselig ble programmet veldig tregt, og oppførte seg spesielt. Derfor åpnet jeg de låste mappene, og slettet programmet via appcleaner. Når jeg nå skal åpne dokumentmappen er det ingenting i den, og tittelen på mappen er " this folder is controleld by espionage". Alle dokumentene som var der er borte.

 

Noen som vet hva jeg bør gjøre for å få det tilbake?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...