Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Umulig å pinge router


Anbefalte innlegg

Har bredbånd på hytten. Prøvde tracerout hjemmefra til hytten. Men det gikk ikke, kom melding om: "not allowing IP packets to get to their destination." Prøvde også å pinge men det gikk heller ikke. For ordenskyld så er det publicIP jeg prøver på.

Er det noe sperrer Telenor har her så dynamiske IP'er er usynlige eller?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Snakket med Telenor support i dag. De sperrer ikke for noe slikt! Han kunne pinge bridgemodemet utifra navneadresser ol fra seg men routeren (Asus WL500g) kunne han ikke finne, så han mente det måtte hvere noe innstilinger der, men han kunne ikke hjelpe da de ikke har levert Asusen. Så viss det er noen her som kjenner til innstiligene i den så sier jeg takk for hjelp.

Lenke til kommentar

Shields-up raporterer "stealt" på alle porter og på ping "Ping Echo: PASSED — Your system ignored and refused to reply to repeated Pings (ICMP Echo Requests) from our server." Normalt sikkert veldig bra men det var ikke slik jeg skulle ha det, Når porter er åpnet, firewall er disablet og accept ping er krysset på. Blir visst nødt til å utlove belønning til den som greier å løse dette problemet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...