Jump to content

L O G I M A N

Medlemmer
 • Content Count

  7634
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

62 :)

About L O G I M A N

 • Birthday 08/29/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Har fått den FW oppdateringen. Blåtann ble ikke noe værre for min del, for det jeg har brukt den til har den fungert.
 2. I min skoda har min 950 koblet seg til og fungert helt perfekt. Er det noen her som har satt opp MMS mot netcom/chess? Jeg har prøvd ut fra generiske innstillinger, men den vil ikke (mobildata er selvsagt aktivert).
 3. Dette blir for dumt Komplett. Økningen er i praksis ikke mer enn 100-150kr mer enn dagens sats. Uansett spiller det liten rolle. Komplett er langt fra den billigste aktøren i dag. Men betyr det at jeg ikke handler der? Nei, for de koster ofte mer enn økning i fribeløpet, enn sine andre konkurrenter. Men jeg handler der enda av helt andre grunner. Og importerer jeg, er det rett og slett fordi varene ikke er å få tak i her i landet. Dessuten er det få aktører som kutter VAT for å sende til Norge. Det er for mye styr for dem virker det som. Så det ender med å betale moms i kjøpsland, norge, samt et tollgebyr. Jeg lurer på hvem som har konkurransefordelen jeg? Mye kjente merkevarer blir minst like dyrt ved import, ofte mer fordi man har mye ekstra gebyrer å forholde seg til. For min del behøver vi ingen grense. Kan betale moms fra første krone jeg. Bare jeg kunne sluppet de latterlige gebyrene for å betale moms, som hos visse aktører er svært høye.
 4. Foretrekker et som er kjapt og greit å sette opp. Pris er en ting, men foretrekker å få noe brukbart framfor å spare noen få kroner.
 5. Skal gi gode bilder. Ha mulighet for filming foran og bak tror jeg ikke er dumt. Om det må ha skjerm er jeg litt usikkert på. Ser flere kan man bruke mobilen som skjerm.
 6. Jo, her burde det vært så enkelt. Men så er det alltid slik, det må sjekkes og godkjennes av autorisert verksted. Så da havnet du midt i ferien, og sitter å venter. Overhode ikke slik det bør være. Feil på telefoner som er under ei uke burde være "prioritert" for å sjekke ut at feil stemmer så de kunne bare sendt ut en ny enhet fort som bare det.
 7. Mener jeg leste et sted at det var pga kostnader. Kjekk funksjon, men personlig klarer jeg meg uten når telefonen er så god på alle andre måter.
 8. Jeg gikk for oransje. Liker knall grønn og, men siden jeg skulle ha en Lumia 635 og så fikk den være grønn
 9. Winphone 8.1 støttet OTG. En kjapp googling virker og som det er tilfelle for 930. Så uten å ha prøvd det vil jeg tro det funker.
 10. Etter reset, noen spesielle apper du har lagt til som kan være årsaken? Har du kun default install på telefon etter reset, så er det nok et eller annet som får det til å skje etter litt tid (varme f.eks).
 11. Foreløpig har jeg bare satt på et TPU deksel og kjøpt meg DT-900 trådløslader. Den ladern fungerer iallefall helt fint gjennom TPU dekselet (som ikke er originalt heller). Dessuten er jeg meget fornøyd med skjermen, da den er svært fin å se på ute i det strålende sommerværet vi har om dagen
 12. Har ikke opplevd noen spesielle varmeproblemer med min, så godt mulig det er visse apper som kan gjøre utslaget.
 13. Jeg begynte min winphone tid med en Lumia 520 jeg ikke betalte mange kronene for. En gul telefon jeg syntes har gitt svært mye for pengene. Til tross for at den ikke er noen sprinter på papiret, har den fungert meget tilfredstillende. Derfra oppgraderte jeg denne til en Lumia 635 som jobbtelefon, før jeg nå anskaffet meg 930 som privat telefon. Så langt vært meget godt fornøyd med telefonene, og hvordan winphone har blitt (spesielt etter at 8.1 kom har mye kommet seg).
 14. Da oppretter jeg en egen tråd for Lumia 930, som gir litt mer info rettet spesielt mot denne modellen og ikke bare Windows phone generelt. En lite oppsummering av spec: Skjerm: 5" Full HD (1920x1080) ClearBlack OLED CPU: Qualcomm Snapdragon 800 2.2GHz RAM: 2GB Lagring: 32GB Kamera: 20MP PureView Batteri: 2420mAh Tilkoblinger: Bluetooth 4.0/ Wlan a/b/g/n/ac / LTE /NFC
×
×
 • Create New...