Jump to content

Uluen

Medlemmer
 • Content Count

  244
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Nederst i artikkelen: "Har du en stor analog musikksamling? Slik lager du en perfekt kopi". Hva er analogt med å rippe CD-er?
 2. Vel, hvis man må opp i 8 gb minne (!) for å få en desktop som kan brukes til kontorbruk er det faktisk helt annerledes enn på andre plattformer. W7 kan kose seg lenge med "bare" 4 gb, mens min gamle Ubuntu-traver gjør alt jeg ber den om med 2 gb minne. Nettopp, ordet hvis er viktig her. Å kommentere noe som noen mener etter å ha snakket med noen som kjenner en som... er rimelig søkt, enig? Jeg har 4GB RAM i min Mac og det holder til mitt samtidige bruk av PS, LR, FF, Tweetdeck, Mail pluss noen andre små programmer. Stort sett små dokumenter i PS riktignok men dog. Ikke si at dette er verre enn Windows for det vil de fleste som bruker begge plattformene se at bare er tull. Jeg bruker Win7 og OSX side ved side med stort sett de samme programmene og opplever ikke at den ene plattformen krever mer minne enn den andre.
 3. Artig med de som disser Mac fordi den blir raskere med mer minne og de som sier den er ubrukelig med <X GB minne. For det er jo helt annerledes ift. andre plattformer...? /rolleyes
 4. Hvor mange NAS har du sett uten ethernet?
 5. Det omgår man gjerne ved å spoofe MAC-adressen til routeren man bruker. Og du viser din kompetanse ved å poste dette i denne tråden
 6. Google har selv sagt at de prøver å sette stopper for at denne "data mining" trafikken får så høy PR men det tar tydeligvis tid å finne algoritmer som virker bra nok.
 7. En skole bør ha en skikkelig UTM løsning fra anerkjente leverandører som Cisco, Fortinet osv. Det er disse som holder blocklist oppdatert, ikke lokal IT.
 8. Har du overclocket eller manuelt endret noen instillinger for CPU? Nei
 9. Jeg fant denne snutten: Da får jeg vel bruke en manuell kontroller inntil jeg får tak i 4-pin vifter.
 10. Hm, jeg klarer ikke å huske om Q-fan har virket etter at jeg byttet ut stock Intel kjøler med en diger en med 2 vifter og jeg er usikker på om den nye har 3 eller 4 ledninger. Om den har 3 så er det kanskje derfor Q-fan ikke virker?
 11. Q-fan innstillingene gjør ingenting, desverre. Under CPU Configuration er det også C1E Support/SpeedStep/C-State, tror jeg har forsøkt alle kombinasjoner av disse av/på og også med BIOS defaults.
 12. Jeg har en PC som har vært brukt som Linux server men nå har jeg satt opp en server til så nå har denne maskinen fått Windows 7 igjen. Problemet er at CPU-viften går på fullt hele tiden, uansett hva jeg gjør. Jeg har forsøkt alle kombinasjoner med BIOS innstillinger (Q-Fan osv.) og programvare (AI Suite, SpeedFan osv.) tror jeg uten at noe skjer. Nå er maskinen idle, CPU temp er 22c men likevel går vifta på 1800RPM. Computer properties sier: Intel® Core2 Duo CPU E6850 @ 3.00GHz, skulle det ikke stått @ 2.00GHz eller lignende ved idle? Det ser nesten ut som SpeedStep og slikt ikke er aktivt, kan det være derfor viften ikke lar seg regulere? Jeg har nå en clean install av Win7/32 uten noen av Asus driverne men det er ingen forskjell. Det er altså en Asus P5Q Deluxe, 4GB RAM, C2D E6850, Intel SSD (AHCI) og med siste release BIOS. Kanskje jeg bare mangler en driver el.l.? Det er ikke noe unormalt i eventlog. Er det noen som har tips?
 13. Så, det at jeg fikk satt ned prisen på mitt abonnement med 100,-/mnd. er bare noe jeg innbiller meg? Hva med å prøve før du slenger med leppa..?
 14. Husk at det går an å prute på disse tingene som så mye annet. Ta en telefon til din eksisterende leverandør og si: "Jeg kan få X hastighet fra Y firma for kr. Z/mnd, kan dere matche det?" Kanskje setter de ned prisen eller opp hastigheten, om de ikke gjør det er det bare å bytte.
×
×
 • Create New...