Jump to content

TheBoz

Medlemmer
 • Content Count

  1547
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 :)
 1. Finnes det fortsatt folk som åpner ukjente vedlegg? Tydeligvis.
 2. Skjønner jeg det riktig at han har laget et script og ikke brukt det?
 3. Vi hadde jo i gamledager virus som kunne infisere bios også så er ikke noe nytt.
 4. Takker for tips. Jeg kjører Firefox men ser at det er samme funksjon der. Skal følge med litt.
 5. Hei! Jeg har fiber fra Eidsiva (100/100 Mbit), og har slitt med det noen dager nå. Aldri hatt problemer før. Problemet er at enkelte nettsider i perioder laster tregt, video og audio streaming hakker. Er samme på både Windows 10, ipad og iphone. Har feilsøkt masse, ping er stabil, ikke pakketap (både internt og eksternt), hastighet er som lovet når jeg måler. Router er restartet uten at det ble noe bedre. Er samme problem både med kabel og trådløst. Jeg følger med på båndbredden som blir brukt og er ikke noe tegn til at linjen er overbelastet. Hva kan dette være? Står litt fast her nå, og vet ikke hva mer jeg skal feilsøke på. Har sniffet litt med tcpdump og wireshark, og ikke funnet noe unormalt.
 6. Jeg hentet nylig ut data fra en gammel Iomega Ditto tape drive. Måtte finne fram en gammel Windows 95 laptop for å få det til å fungere. Paralellport og greier! Ja, jeg fikk ut dataene men det tok sin tid! Det var treige greier, men på den tiden jeg kjøpte den var et stort å kunne lagre hele 10 GB på en tape!
 7. Ringer dem i morgen og hører om de kan gjøre det. Husker at jeg deaktiverte sms på det en gang, satte det i en mobil en gang og da fikk jeg inn alle meldinger mottatt de siste årene! Det plinget i ett sett! ?
 8. Takk for informasjonen, lærer noe hver dag! Tenkte kanskje tp-link skrapet hadde noen bugs, men da er det nok normalt!
 9. Kan tvilling sim gi sånne problemer? Er bare midlertidig så er ikke så mye vits å bestille datatvilling nå, siden det blir rettet fort håper jeg. Men problemer var så rart at jeg ville forstå hva det kom av. Den mobile router står 4 km unna hos min far. Har selv fiber her jeg bor.
 10. Hei! Nettet hos min far er nede (adsl) så har satt opp en tp-link router med sim kort. Det fungerer helt greit, men når den står på kan jeg ikke motta samtaler på min iphone. Kjører hovedkortet i iphonen min og tvillingsim i routeren. Det som skjer er at samtaler kommer inn, ringer ikke men vises i samtaleloggen. Innringeren kommer så til mobilsvar. Å ringe ut og sende meldinger på vanlig måte fungerer. Slår jeg av routeren fungerer alt som normalt. Talkmore abb. Hva kan dette være? Bor ca. 4 km unna der routeren står, så er ikke noe lokalt. Jeg er ganske inne i nettverk, men dette problemet skjønner jeg ikke stort av. Talkmore hadde heller ikke noe godt svar.
 11. Kjører denne på min pi4 og kan bekrefte at den gjør jobben. Den er temperaturstyrt, og bråker ikke for mye.
×
×
 • Create New...