Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Får ikke håpe at Torres blir satt ut mot Sverige eller i noen andre kamper i mesterskapet da, som følge av denne "disputten" når han ble tatt av og ikke tok Aragones i hånda.

 

Nei, det får vi inderlig håpe at ikke skjer. Har troen på at Torres blir beste spiller i EM... Liker i alle fall å ha troen på det- :p

Lenke til kommentar
Chelsea akter å legge inn bud på Torres

 

Ja, G & H vet jammen hvordan de skal gjøre seg enda mer upopulære i Liverpool :no: Hvis dette er sant, er det helt utrolig.

Skjer ikke. Skjer dette så er det over og ut for Amerikanerne. Dette vil ingen av Liverpool sin supportere godta, så da kommer vel Spirit of Shankly på plass og får de håpløse cowboyene ut av Anfield.

 

Men noe som er litt dumt: Scolari har gitt Abramovitsj en liste på spillere som han skal kjøpe. Blant annet Quaresma.

Hvis Chelsea bestemmer seg for å kjøpe han, blir det vanskelig for Liverpool.

Lenke til kommentar

Må være Gillett dette. Hicks har da allerede gått ut offentlig og sagt at Torres ikke er til salgs. Alltid trodd at Gillett har vært den "snilleste" av de to, men nå kommer det jo fram både det ene og det andre med at han har brukt mange millioner på seg selv, langt mer enn Hicks, at det var han som tok initiativet til Klinsmanngreia og nå kanskej dette. Faen jeg blir kvalm.

 

Edit: Tror alikevel ikke dette skjer. Tror ikke de tør å selge han. Mister en av verdens beste spillere, mister mest sannsynlig trenern og mister vel det lille de har av støtte fra supporterne. Verdens mest idiotiske salg om de faktisk har tenkt å bli på Anfield.

Endret av ErlendRU
Lenke til kommentar
Gillett brukte MYE mer penger på privatfly, hoteller, osv enn det Hicks gjorde ... Slik media fremstiller det, tror jeg nesten Hicks er bedre for dere enn Gillett, uten at det trenger å være riktig.

Hvis jeg måtte velge ville jeg valgt Hicks. Han går i hvert fall ut og gir oss en oppdatering av og til selv om han selvfølgelig har bommet grovt med alt for mange uttalelser. Gillett er bare taus, fattig og irriterende.

 

Den eieren som eventuelt må gå kan forsåvidt gjerne ta med seg Parry og Moores i samme slengen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...