Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-w7DZlO15
Brendan Rodgers on Coates: "It's been difficult for him to get games. The best thing for Sebastian will be to go out on loan and play some games."
Lenke til kommentar

Suarez kommer til å flyte rundt overalt uansett hvor han spiller. Han henter ballen dypt, kommer inn fra kanten og går på løp gjennom midten. På høyre siden har vi Johnson uansett, så Suarez trenger ikke spille som en klassisk ving. Med Sturridge får vi mer angrepsstyrke og forhåpentligvis mål, og jeg tror Suarez kommer til å bli enda bedre med en annen spiss i troppen. Gir han enda mer frihet. Kall det 442, 433, 4231 eller hva du vil, Suarez og Sturridge kommer begge til å spille.

Lenke til kommentar

Spent på hvordan vi starter på søndag. Sturridge får vel i alle fall noen minutter som innbytter. Vært artig om han startet. En hel uke til kampen mot Man Utd så jeg håper vi starter sterkt. Ikke dumt og la Suarez og Sturridge få spille litt i lag så snart som mulig. Sterling på benk. Allen, Henderson burde få starte. Sahin også. Lest at Mansfield er som et Stoke i Conference. Så blir fort en fysisk match foran 7,500 tilskuere. Gleder meg.

 

 

 

Reina

Wisdom - Carragher - Coates - Johnson

Henderson - Sahin - Allen

Suarez - Sturridge - Assaidi

 

Kanskje Skrtel får fortsette i midtforsvaret selv om han godt kunne fått en hvil.

 

Noe sånt kanskje? Suarez hater å hviles så jeg håper han bare starter. Kan fortsette på den formen han allerede har. Burde minst være på benk. Dumt å kjøre på med et veldig uerfarent lag, og så gå på en smell. Heller kjøre litt safe, og bygge videre på det momentument vi har.

Endret av Jefe
Lenke til kommentar

Når man legger til agenthonoraret i Ba-overgangen, er nok ikke summene så ekstremt langt fra hverandre. Også viktig å ta med lønn i beregningen. Snakkes vel om 80k i uka for Ba og rundt 60k for Sturride, så jevner seg ut i lengden.

 

Joe Cole var gratis, men har kostet oss (og vil fortsette å koste oss de neste 18 mnd) masse penger. Viktig å ta både kjøpesum og lønninger i betraktning når man diskuterer kostnader i forbindelse med spilleroverganger.

Endret av Termo
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...